Zvezda - Plavšić sa promocije pravo u prvi tim!

Autor: Miloš Marković
sreda 12.08.2015.
18:43
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović povukao je posve neobičan potez uoči večerašnjeg susreta sa Čukaričkim pošto je momka koji je u klub stigao pre dva dana stavio u startnu postavu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova dočekuju Čukarički u jednom od derbija petog kola Superlige a trener crveno-belih Miodrag Božović povukao je posve neobičan potez.

Strateg Crvene zvezde na teren je izveo ekipu u kojoj će Hugo Vijeira imati ulogu najisturenijeg igrača a u timu se nalazi i tek pridošli Srđan Plavšić.

Momak koji je pre samo dva dana stigao na stadion "Rajko Mitić" večeras će debitovati pred "Delijama" što deluje pomalo čudno ako se uzme u obzir da sa prvim timom nije odradio više od dva treninga.

sastav

Štoperski tandem Crvene zvezde večeras će činiti iskusni Savo Pavićević i mladi Vukašin Jovanović a u startnoj postavi nema Aleksandra Kataija, Luke Jovića ni Mihaila Ristića.

Crvena zvezda
- Rajković, Petković, Pavićević, Jovanović, Ibanjez, Kovačević, Grujić, Stojanović, Vered, Plavšić, Hugo Vijeira

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 13.08.2015
08:35

Mali je strasan igrac.

avatar
i.sarajevo
Wednesday, 12.08.2015
21:35

mozda mala greska sto nisu izraelca prodali ako su mogli kad je vec mali dosao, a opet ko zna vidjecemo nakraju

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 12.08.2015
19:57

A zato u sastavu Cuke nema najnovijeg pojacanja Karaklajica.Ovaj Plavsic je mogao sa promocije da istri na teren da igra za Zvezdu,a Karaklajic nije mogao da debituje za Cuku.

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Wednesday, 12.08.2015
18:57

Ima Grof mu*a i na tome mu svaka cast. Izbaciti Kataija, koji je najbolhi igrac tima, ali malo nezainteresovan, da mu pokaze da nije nedodirljiv, ubaciti klinca kojo je tek stigao,kojo ce ginuti da se dokaze, Stojanovic je tu jer je veznom redu neophodno iskustvo,a Kovacevic je u ekipi jer ako ne bude igrao nece ga moc prodat do kraja avgusta.

avatar
Stefan123(58 Sic)
Wednesday, 12.08.2015
19:11

Pa to ti je Grof Crnogorac