Zvezda otvorila nove terene, Terzić otkrio šta je sledeće!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.03.2018.
00:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Utakmici 27. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Napretka prethodila je svečanost koju je beogradski klub upriličio iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Višemesečni radovi na uređenju terena omladinske škole FK Crvena zvezda nedavno su privedeni kraju, a beogradski klub iskoristio je priliku ih u nedelju popodne predstavi javnosti.

Crvena zvezda je na svečanosti koja je upriličena pred duel prvog tima sa Napretkom podno južne tribine upriličila svečanost na kojoj su tereni omladinske škole pušteni u rad.

"Otvaramo dva nova terena sa veštačkom podlogom, dimenzija 105x68 metara, i treći 100x64 metara, sa prirodnom travom. Uradili smo reflektore sa luksažom od 250 luksa, po standardu UEFA i FIFA. Dve poptuno nove tribine, ova pokrivena ima 500 a ona prekoputa 600 sedišta. Na ovome se nećemo zaustaviti", poručio je na svečanosti generalni direktor Zvezdan Terzić.

Na svečanosti su se okupile legende Crvene zvezde među kojima je bio i počasni predsednik Dragan Džajić, ali i četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon.

Generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je da će Crvena zvezda nastaviti da ulaže u infrastrukturu i poručio da je u planu izgradnja internata sa restoranom i teretanom, kao i velike sale za zimske uslove iza severne tribine, dok će uskoro početi i sređivanje zapadne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Počasni predsednik Dragan Džajić izrazio je uverenje da će novi tereni doprineti stvaranju novih asova. Kao nekada.

"Ovde sam da poželim sreću svim mladim fudbalerima i želim da ovi tereni podare našem klubu što veći broj asova. Omladinci i svi koji su ponikli ovde bili su uvek nosioci igre Crvene zvezde. Nadam se da će ovako lepi tereni podariti našem kolubu velike igrače, da će steći pre svega slavu igrajući za Crvenu zvezdu, a posle i u drugim klubovima gde nastave karijere neka urade šta god mogu i žele", kazao je Dragan Džajić.

Na kraju događaja priređen je i vatromet koji je simbolično označio početak nove ere Zvezdine škole za mlade igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke