Zvezda otvara trening za članove kluba

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.06.2018.
13:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde koji redovno plaćaju članarinu moći će da prisustvuju prvom treningu ekipe na startu priprema za novu sezonu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Strateg aktuelnog šampiona Srbije Vladan Milojević izvršiće prozivku igrača u ponedeljak od 18 časova, a ekipa će potom odraditi i prvi trening.

Uvodni trening na startu priprema za novu sezonu biće odrađen na pomoćnom terenu iza severne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Crveno-beli su odlučili da ovom prilikom nagrade one najvernije navijače. Svi članovi kluba koji redovno izmiruju članarinu moći će uživo da prate sutrašnji trening.

"Važno je napomenuti da je neophodno da svaki član ponese sa sobom člansku kartu kluba kako bi na licu mesta bio evidentiran", navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

Ekipa Crvene zvezde treniraće u Beogradu samo tri dana, pošto je već u četvrtak, 14. juna ekspedicija crveno-belih kreće put Zlatibora na bazičnu fazu priprema.

Drugu fazu priprema crveno-beli će obaviti od 23. juna do 3. jula u Austriji, gde je planirano da se igraju četiri prijateljske utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke