Zvezda otkrila ''neumoljive brojke''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2018.
11:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezda napravila osvrt ne samo na kompletnu šampionsku sezonu, nego i na par prethodnih sezona.

BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV
BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV

Povezane vesti

Slavljenička atmosfera na Marakani i dalje traje, Zvezda je sav posao u trci za šampionsku titulu završila već tri kola pre kraja i sada već može da se priprema za novi izlazak na evropsku scenu.

A dok se titula slavi, crveno-beli na svom zvaničnom sajtu podsetiliu su na brojke koje dodatno ilustruju Zvezdinu apsolutnu dominaciju u sezoni na izmaku.

''Zvezda je na prvom mestu od 13. avgusta i pobede nad Bačkom, ali praktično se na liderskoj poziciji nalazi od prvog kola i tu će i ostati sve do 19. maja kada se i zvanično završava šampionat.

Zvezda će, dakle, sve 43 nedelje tekuće sezone provesti na liderskoj poziciji na tabeli!'',
ističe se u uvodnom delu teksta.

Prošle sezone crveno-beli su u finišu posustali u trci sa Partizanom, ali u Zvezdi se ponose i pojedinim brojkama i iz tog perioda. A kada se tim brojkama doda i učinak iz sezone 2015-16, onda sve deluje još impresivnije.

''Brojke su neumoljive. Crvena zvezda je u tri sezone osvojila dve šampionske titule, a od 132 nedelje, čak 122 je provela na prvom mestu na tabeli! Zvezdino ime na čelu tabele bilo je ispisano u više od 92% vremena tokom trajanja prethodnih sezona'', poručuju na Zvezdinom klupskom sajtu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Tuesday, 01.05.2018
13:35

Najbolja je najbolja, moja Zvezda Crvena, volim je do ludila .........

avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 01.05.2018
12:18

Ukratko ko se zadnji smeje najsladje se smeje,zna to Boaci ,Kanga i ostali gardisti sto su pricali posle derbija kad su dali gol asistencijom sa tribina kako pobedjuju sve do kraja pa su izgubili svaku titulu prosle sezone. Jos su i padali po sesnaestercima dosudeci im tako 10 penala vise od Partizana i gomilu stvari koja im nije pomogla da osvoje titulu.

avatar
djerambeograd
Tuesday, 01.05.2018
12:58

I tako... Pffff!!!

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Tuesday, 01.05.2018
14:36

Produzi dalje...