Zvezda otkazala meč u Antaliji!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.02.2020.
10:52
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Ništa od susreta sa Kazahstancima.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Crvena zvezda će generalnu probu za početak šampionata imatu sutra protiv Dunajske Strede jer je meč protiv kazahstanskog Aktobea, planiran za 6. februar otkazan.

Razlog odlaganja utakmice je želja stručnog štaba da sačuva fudbalere dodatnog napora posle žestokog rada na pripremama.

Trojica fudbalera su pozajmljena, trojica rovita pa je procenjeno da treba izbeći svaki rizik da dođe do ozbiljnijih povreda jer su svi mečevi u Beleku bili izrazito takmičarskog karaktera.

Crvena zvezda će tako poslednji susret pred nastavak šampionata Superlige 15. februara odigrati sutra protiv Dunajske Strede od 17 časova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.02.2020
13:49

Pazite, Aktobe je predstavnik kazahstanske za zvezdu mnogo nezgodne škole fudbala, a pritom verovatno ima i ogroman budžet pa ne bi valjalo da se nakon Vardara i Celja eventualno nastavi da prikazuje prava slika jačine zvezdinog tima protiv nikad jače Dunavske srede i Aktobea. Pa je nakon mnogo prenapornih priprema sa treninzima oporavka i utakmica sa montažom igrača 45-60 minuta pravi potez odložiti novi sudar zvezdinog tima sa realnošću i što bezbolnije ući u raj SL.

avatar
Ovono
Tuesday, 04.02.2020
12:28

To se zove strah. Dobro nisu zakazali mec sa Brodarcem da se uverimo u besprokorno uigrane linije tima i ubitacan napad.