Zvezda oslabljena u Londonu, sastav već poznat?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2017.
09:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I najteže, ali i najlepše gostovanje je pred Zvezdinim fudbalerima sutra uveče u Londonu. U kom sastavu će se crveno-beli predstaviti u ''kolevci fudbala''?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

U Crvenoj zvezdi mogu da budu ponosni na ono što su uradili od početka tekuće sezone, pre svega kada je evropska scena u pitanu.

U kvalifikacijama su pred Zvezdom padali i češka Sparta i bogati ruski Krasnodar, a u Ligi Evrope je već očitana lekcija Kelnu na gostovanju u Nemačkoj (0:1), uz još dva odlična beogradska meča, protiv BATE Borisova (1:1) i Arsenala (0:1).

Sutra od 21:05h ekipa Vladana Milojevića imaće zadovoljstvo da istrči na teren ''Emirejtsa'' i odmeri snage sa domaćim Arsenalom. Nešto o čemu mnogi ovdašnji fudbaleri godinama i decenijama sanjaju...

Pred crveno-belima je težak izazov, ali utisak je da nemaju šta da izgube. Ako budu igrali hrabro i ambiciozno kao u Beogradu i kao protiv svih pomenutih rivala ove sezone, Milojevićevi puleni imaće čemu da se nadaju i niko neće moći ništa da im zameri.

Ono što navijače Crvene zvezde u ovom trenutku najviše zanima jeste pitanje koje smo postavili na početku, u kom će sastavu crveno-beli zaigrati sutra uveče u Londonu.

Još od beogradskog duela je jasno da trener Milojević neće moći da računa na levog beka Milana Rodića koji je tada isključen u finišu meča, a kako prenosi ''Žurnal'', ni iskusni vezista Nenad Milijaš neće biti na raspolaganju. On će ostati u Beogradu, jer supruga danas treba da mu se porodi.

Rodićevo mesto trebalo bi da zauzme Zvezdin ''univerzalac'' Marko Gobeljić, ostalo bi sve trebalo da bude poznato.

U ekipu se vraća oporavljeni štoper Vujadin Savić, koji od prethodnog duela sa Arsenalom nije nastupao zbog povrede, ali u njegov motiv i želju ne treba sumnjati, pogotovo protiv Arsenala u Londonu.

Dakle:

Borjan
Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić
Donald, Krstičić
Srnić, Kanga, Radonjić
Boaći.

Petr Čeh je u Beogradu ostao nesavladan, a bilo je prilika za to, hoće li sutra na svom terenu vaditi loptu iz mreže i da li se među ovim imenima krije neki ''novi Dule Savić''?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
redlife
Wednesday, 01.11.2017
15:56

podhitno zamena zimus za Srnica, decko sve slabije i slabije igra + 100% sanse nerealizuje

avatar
Wednesday, 01.11.2017
15:02

Al smo oslabljeni haha, ja mislio povredio se Boaći

avatar
ZubA
Wednesday, 01.11.2017
13:52

A u Londonu muk. Ajmo Mirka u 90. za tri boda.

avatar
RedDevils1878
Wednesday, 01.11.2017
12:20

U Londonu kako god da bude, samo da Keln uzme bodove BATEu

avatar
Old_school
Wednesday, 01.11.2017
11:41

Pa kako cemo bez Milijasa...

avatar
Anderton
Wednesday, 01.11.2017
11:27

Da Arsenal igra u punom sastavu, šestica bez ikakvih problema, ovako možda i izvuku bod, mada ja mislim da će Arsenal ići na pobedu, i onda poslednje 2 će igrati rekreativno što je loše za CZ.

avatar
Dragan Red Devil
Wednesday, 01.11.2017
10:56
avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 01.11.2017
10:32

Ala je oslabljena!Naslov treba da bude da zvezda igra u najjacem sastavu.Ovaj naslov je smesan