Zvezda - Osipa se UO, pala još jedna ostavka!

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.08.2015.
10:09
Izvor: Beta

Direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk danas je saopštio da je podneo ostavku na članstvo u Upravnom odboru Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Osipanje Upravnog odbora FK Crvena zvezda nastavljeno je u četvrtak ujutru usled ostavke koju je na članstvo u tom telu podneo predsednik kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk.

Prvi čovek 'Telekom Srbija' oglasio se kraćim saopštenjem i obrazložio svoju odluku o povlačenju iz Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

"Kako zbog novonastalih okolnosti i pritisaka ne postoje minimalni uslovi za normalno funkcionisanje organa kluba, podnosim neopozivu ostavku na svoje članstvo u Upravnom odboru FK Crvena zvezda" saopštio je Ćulirbk.

Upravni odbor vicešampiona Srbije u sredu je napustio potpredsednik kluba Slaviša Kokeza a spekuliše se da će nakon njega i Ćulibrka ostavke podneti i prvi rukovodioci Crvene zvezde.

"Period proveden u Zvezdi pamtiću pre svega po svim dobrim ljudima, istinskim zvezdašima i prijateljima kluba, koje sam imao prilike da upoznam", naveo je Ćulibrk u saopštenju.

On je član uprave Crvene zvezde od decembra 2012. godine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Thursday, 06.08.2015
12:51

U upravi Zvezde,a na slici drzi Partizanov dres.Ko je ovde lud??

avatar
Srba Stamenkovic
Thursday, 06.08.2015
23:01

Ludi su svi koji prate JSL.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 06.08.2015
10:57

ali glavni baja ne da fotelju, zna gde su pare i koji sve procenti su u igri...:)

avatar
Thursday, 06.08.2015
10:47

Nisu oni vođe navijača, oni su vođe kluba, nemaju nikakvu funkciju samim tim ni odgovornost ali imaju beneficije i kad čak ni premijer države ne sme da reaguje na poziv za pomoć UO Crvene zvezde već ostaje po strani i pusta niz vodu UO koji je sam premijer postavio u Crvenoj zvezdi jasno je koliku snagu imaju vođe navijača, a o tome između redova dok podnosi ostavku govori i Predrag Ćulibrk.

avatar
Thursday, 06.08.2015
10:21

Direktor Telekoma Predrag Ćulibrk je član UO Crvene zvezde od decembra 2012, a Pera Perić (pera 1) kaže da je TV Arena naklonjena Partizanu. Branko Radujko kao generalni direktor Telekoma je takođe član UO Crvene zvezde, a bio je i u prethodnoj Zvezdinoj upravi i nekom padne na pamet da kaže da TV Arena naklonjena Partizanu kada se analiziraju (ne)sporne sudijske odluke. Istina kad tad izađe na videlo.

avatar
degrobarizator
Thursday, 06.08.2015
15:17

Tvojom logikom, da. Ko god gleda Arenu jasno mu je kome je naklonjena. Kako mi se cini Telekom je i vas sponzor. Sporne situacije koje se tebi javljaju ne moraju obavezno biti sporne. Koliko si ti realan posmatrac vidi se iz tvojih komentara. Partizan je ostecen na svakoj utakmici, a Zvezda pogurana na svakoj utakmici. Od postanka partizana sudije sviraju protiv njega i uvek sviraju za Zvezdu i ne samo nase vec i evropske sudije su naklonjene Zvezdi, a mrze partizan.nSta je s tobom, covece?

avatar
Thursday, 06.08.2015
17:55

Znači Radujko i Ćulibrk koji su osvedočeni Zvezdaši i do danas dugogodišnji članovi UO CZ, koji imaju ingerencije nad TV Arenu dozvoljavaju da TV Arena bude naklonjena najvećem rivalu njihovog kluba za koji navijaju i u kom su radili do danas? Šta je sa vama, a ne sa mnom? Što se tiče suđenja uskoro ćete moći da vidite pojedine detalje sa utakmica Crvene zvezde ove sezone koje niste mogli da vidite u emisijama na srpskim TV koje analiziraju (ne)sporne situacije. Što se tiče suđenja u Evropi reci ti meni je li bio penal za Zvezdu u Almatiju (bio je i gol iz ofsajda Kairata u Beogradu), bio li je faul kod prvog gola Stjaue u Beogradu i opasna igra neposrednog pre drugog gola i da li je Hamrun zaslužio drugi žuti karton i crveni u 60'?