Zvezda organizovala posebnu svečanost zbog Milojevića

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.12.2017.
17:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Znate li gde je otišao Milojević pošto mu je dodeljeno priznanje za trenera godine?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Znate već, Fudbalski savez Srbije je na svečanosti u hotelu ''Crowne Plaza'' danas proglasio najboljeg trenera i najboljeg fudbalera Srbije u 2017. godini. Laureati su Vladan Milojević, odnosno Vladimir Stojković, ali čelni ljudi Crvene zvezde nisu prisustvovali ovom događaju.

Tokom dana pojavljivale su se oprečne informacije, iz Zvezde tvrde da nisu pozvani, FSS je to negirano, ali bilo kako bilo, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana su odmah po završetku svečanosti u organizaciji FSS organizovali poseban ručak u čast svog trenera kome je dodeljeno vredno priznanje.

''Uprava našeg kluba nije bila pozvana na svečanost, pa je u klubu odlučeno da se u čast trenera Milojevića organizuje poseban ručak na kojem je najboljem treneru u 2017. godini čestitano na velikom priznanju'', navodi se, između ostalog, na sajtu Crvene zvezde.

Ovom svečanom ručku, uz Vladana Milojevića, prisustvovali su predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, poslovni direktor Stefan Pantović, sportski direktor Mitar Mrkela...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bekias
Monday, 25.12.2017
10:50

Ruglo i sramota kao i uvek sa svima u svadji...

avatar
Nenad Van Sebe
Sunday, 24.12.2017
19:37

Nepristojni, kao i uvek.nU svađi sa svima, kao i obično.nTužna najstrašnija osobina srpskog naroda zbog čega smo na kraju svetu u svemu pa i u fudbalu - glupi primitivni inat.. :-(

avatar
Debeljko sa Čukarice
Sunday, 24.12.2017
19:08

Miloje je posle svake utakmice zasluzio svecanost.

avatar
Korner Pixi G00000L
Sunday, 24.12.2017
18:26

Gospodski klub ponos Srbije i srpske dijaspore.