Zvezda - Ofanzivni kvartet odlazi na zimu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.11.2019.
17:46
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Čekaju se prave ponude.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Jesenji deo sezone polako ulazi u svoju završnicu, iako se najveći spektakli na ''Marakani'' tek očekuju, poput gostovanja Totenhema i Bajerna do kraja grupne faze Lige šampiona.

Već za nešto više od mesec dana glavna tema postaće zimski prelazni rok, a kada je Crvena zvezda u pitanju, danas su se pojavile određene nezvanične informacije.

Prema saznanjima ''Telegrafa'', dozvolu za odlazak tokom zimske pauze imaće četvorica ofanzivnih igrača - El Fardu Ben, Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Milan Jevtović.

Dvojica iz pomenutog kvarteta, Ben i Pavkov, još letos su bili na pragu odlaska, delovalo je da je sve završeno oko transfera Pavkova u Kinu i Bena u Al Vahdu, ali su oba transfera u poslednjim trenucima propala, Zvezda je ostala bez očekivanih miliona evra (negde oko 6.5 u zbiru), a Pavkov i Ben su se vratili na ''Marakanu'' neobavljena posla.

Ben zbog takvog raspleta nije ni licenciran za grupnu fazu Lige šampiona...

Kada su u pitanju preostala dvojica, Jevtović veoma retko dobija priliku da zaigra i njegov odlazak je i očekivan, ukoliko se nešto drastično ne promeni u narednim mečevima, a Boaći zbog čestih problema sa povredama ne pruža sve ono na šta su navijači navikli u njegovom ''prvom mandatu'' u Zvezdi.

Naravno, da bi bilo kod od njih otišao na zimu, neophodno je da na ''Marakanu'' stignu odgovarajuće ponude, na nivou onih letošnjih, ali za sada konkretnijih informacija nema.

Kada je ostatak ekipe u pitanju, možda će najbliži odlasku biti levi bek Milan Rodić, čiji se odlazak takođe očekivao tokom leta, ali nije bilo adekvatne ponude.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MixEr
Monday, 04.11.2019
23:09

Za Pavkova je šteta...Ben izgleda mnogo znači i ja bi mu pre produžio ugovor nego što bi ga pustio za siću. A pored Jevtovića i Boaćija ja bih se rešio još bar 5 igrača pa onda lepo pametne kupovine i priprema za narednu sezonu

avatar
Monday, 04.11.2019
22:00

Koji bre Rodic da ode? Pa ko da nam ostane, onaj Zander kiksara? Prodamo Rodica, znaci nemamo levog beka, s obzirom da desnog nemamo odavno koja ce formacija da se igra? 2-2-2-2-2

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 04.11.2019
20:26

Ima i taj radnički iz Niša, tamo će svi hahahahaha

avatar
MilošPB
Monday, 04.11.2019
22:08

Pozdravio te Jović!

avatar
Doktor Trax
Monday, 04.11.2019
19:51

Nasi navijaci kada su igraci stancani stalno govorili su dajte ustalite 11 igraca, kad je miloje ustalio prvi tim i 15 tak igraca su tu vec dugo onda daj rastjeruj daj sveze krvi. Problem uprave je sto je nagomilala matore igrace logicno da ih niko nece, kupovat iz Srbije igrace 27+ godina je bez veze jer su oni vec formirani i nema puno prostora napredku, tako da moze biti ponuda ali za Garsiju, Petrovica, Vulica. Gore pomenuti 2 ce dzaba otic jedan za milion - dva i jednog nece moc ni utopit.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.11.2019
19:08

Mi nikako da prodamo nekog,a krajnje je vreme i ovo sumnjam da je tacno.