Zvezda odustala pa se vratila po štopera

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.02.2017.
09:21
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije još jednom će pokušati da angažuje defanzivca koji je označen kao željeno pojačanje nedugo nakon završetka jesenjeg dela sezone.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Završnicu zimskog prelaznog roka koji u Srbiji traje nešto duže nego u zemljama zapadne Evrope rukovodstvo Crvene zvezde pokušaće da iskoristi za angažovanje još jednog štopera.

Strateg Crvene zvezde Miodrag Božović na okupljanju pred početak priprema za prolećni deo sezone naveo je imena dvojice defanzivaca od kojih je jedan već stigao u klub, a drugi je i dalje meta aktuelnog šampiona.

Uprkos tome što su prethodni pokušaji da se nađe zajednički jezik sa Vojvodinom propali, čelnici Crvene zvezde pokušaće da obnove pregovore sa kolegama iz Novog Sada i dogovore transfer Bogdana Planića.

Bivši fudbaler OFK Beograda i Crvene zvezde ponuđen je beogradskim crveno-belima za sumu od 300.000 evra, što je i otkupna klauzula koju Planić ima na "Karađorđu", ali šampion nije želeo da izdvoji više od 150.000 evra.

Ne zna se da li će Zvezdina ponuda sada biti izdašnija ali će pregovori svakako biti obnovljeni, pa ostaje da se vidi da li će crveno-beli uspeti da dovedu igrača kojeg su se ranije odrekli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Wednesday, 01.02.2017
15:13

To su Terzine kombinacije pitam se koliko ce da se igradi u ovaj transfer jer se zna da je Planić njegov igrač.

avatar
Wednesday, 01.02.2017
12:30

da a sada je cena 500000 evra+ 20% od sledeče prodaje

avatar
ddr16
Wednesday, 01.02.2017
11:25

juce su protiv madjarskog drugoligasa mogli da vide frimponga na delu pa sad 300 000 za normalnog stopera ne deluje mnogo :)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 01.02.2017
12:19

Ја нисам био за долазак Фримпонга али против Мађара за мене је он одиграо сасвим солидно. Био је сигуран на лопти и мађарски нападачи га нису претрчавали као Рендулића.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 01.02.2017
17:19

Слажем се за Леталека. Не знам какве су могућности ни Фрипонга јер припреме и првенство није исто. Видећемо како ће се показати кад почне други део првенства.

avatar
ddr16
Wednesday, 01.02.2017
15:35

nisam ozbiljno ovo mislio,gledao sam prvo poluvreme samo,a i ovo nije dovoljno da se da neki zakljucak,ipak je bila dosta neozbiljna ekipa kao protivnik,ali frimponga sam gledao dosta puta protiv zvezde i partizana i ima nesto u njemu,zna da odigra dobro,ali zna i da pogresi,mislim da nije neko na koga bi mogla da se osloni zvezdina odbrana. ako ne dodje planic opet nismo doveli nekog specijalnog stopera i desnog beka,a to su nam najkriticnije pozicije vec godinu dana (i duze) i opet ce na leto da se dovode napadaci i krila i ispascemo u evropi jer ce igrati lukovic,rendulic,frimpong...le talek,iako veznjak,je bar za mene najbolji od svih njih. a ako prodamo i ristica nekome ostajemo i bez levog beka( ne ocekujem da andjelkovic ponovo igra kao jesenas).

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 01.02.2017
10:57

Још један добар штопер нам је потребнији од свега.