Zvezda održala Skupštinu, Mijailović redom odavao priznanja, koji sponzori su Zvezdin najveći oslonac?

Autor: Darko Mitrović
subota 25.05.2019.
15:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Redovna sednica Skupštine Crvene zvezde održana je danas u prostorijama na stadionu ''Rajko Mitić''.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Naravno, u fokusu je bila tek završena sezona i rezultati koje je Crvena zvezda ostvarila, kako na terenu, tako i na polju finansija.

Sednici je prisustvovalo 47 od 70 članova Skupštine, a na početku je minutom ćutanja odata pošta preminulom Dragoslavu Šekularcu, legendi Crvene zvezde.

U obraćanju prisutnim delegatima, predsednik kluba Svetozar Mijailović je odao priznanje svima koji su, na različite načine doprineli ostvarenim uspesima.

''Prošlu takmičarsku godinu ocenili smo kao godinu koja je obeležila istoriju našeg kluba. U ovoj, koju danas ocenjujemo, podigli smo lestvicu uspeha na viši nivo. U sportskom rezultatu, poslovanju, finansijskog konsolidaciji, razvoju infrastrukture.

Ostvarujujemo kontinuitet u ciljevima koje je ova skupština postavila. Izgradili smo dobru osnovu za nastavak uspešne predstojeće takmičarske godine. Ovi rezultati obavezuju. Uveren sam da imamo znanje, snagu i odlučnost da ih i dalje ostvarujemo. Biće prepreka, problema, novih izazova i zato moramo uložiti dosta rada da bi smo došli do željenog cilja'', istakao je Mijailović i dodao:

''Posebno želim da istaknem veoma uspešan projekat koji ostvarujemo sa FK Grafičar, na pragu smo ulaska u Prvu ligu Srbije, kao mlađe kategorije koje ulaze u viši rang takmičenja.

Odajem priznanje predsedniku Grafičara Slobi Govedarici i njegovom timu, na uspešnom vođenju.

Veliko razumevanje imamo u državnim institucijama, u Gradu Beogradu, a velika podrška su nam i sponzori kluba.

Gasprom, svetska kompanija koja je devet godina uz klub i praktično je postala naš najveći oslonac. Naša najveća domača kompanija Telekom Srbija takođe. Tu su i Makron, BIP, Terme Čatež, Dunav osiguranje, Cepter i mnogi drugi.

Kao i prošle godine, ponavljam i ove, odajem priznanje najpre sportskom sektoru, treneru Milojeviću i njegovom stručnom štabu, sportskom direktoru Mrkeli, a takođe priznanje za uspešan rad ide i direktoru Omladinske škole Mladenoviću, glavnom treneru Jeliću, koordinatoru Cvjetićaninu i svim ostalim trenerima u školi.

Odajem priznanje svim zaposlenima za predan i odgovoran rad i njihovim neposrednim rukovodiocima operativnom direktoru Pantoviću, finansijskom direktoru Petroviću, direktoru stadiona Ćoroviću i njegovom zameniku Lečiću, kao i direktoru marketinga Broćiću.

Posebno priznanje odajem generalnom direktoru Zvezdanu Terziću za uspešno vođenje našeg veoma složenog sistema. Zahvaljujem se i članovima Nadzornog odbora koji su u skladu sa zakonom i statutom kluba vršili nadzor nad radom i poslovanjem. Zahvaljujem se članovima Upravnog odbora.

U međuvremenu, između dve sednice Skupštine, u rad ovog tela uključen je i gospodin Mirko Petrović'', zaključio je Mijailović.

Takođe, predsednik Crvene zvezde je izrazio zadovoljstvo i zbog sve većeg broja Zvezdinih pristalica koji postaju aktivni članovi kluba, pa je ukupan broj premašio 20.000 članova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 25.05.2019
17:35

Država, fudbalski savez, sudije, filijale, mediji i naravno duh koji lebdi nad rupom.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 25.05.2019
19:38

Arton Zekaj ponos juga.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.05.2019
18:26

Arton Zekaj je ponos fudbalskog saveza, a ne Partizana. Ponos severa je Ivan Gvozdenović, nekadašnji kapiten zvezde ahahahaha

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 26.05.2019
08:59

I naravno masa grobarcica koji su presli da prate zvezdu :D