Zvezda odradila poslednji trening u Antaliji, sutra 'generalka'

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.02.2018.
17:07
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su tokom popodneva poslednji trening u Antaliji. Sutra je na programu duel sa Zenitom, a potom sledi povratak u Beograd.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Boravak crveno-belih u Antaliji polako se privodi kraju pošto je tokom popodneva odrađen poslednji trening, a sutra je na redu i generalna proba.

Stručni štab Crvene zvezde pripremio je igračima trening koji se uobičava pred takmičarske mečeve. Nakon zagrevanja odrađena je igra na skraćenom terenu, lopta je dodavana rukama a važili su samo golovi postignuti glavom.

Usledila je ševa, a nakon nje i uvežbavanje taktičkih zamisli uz igranje na dva gola dva puta po osam minuta. Vladan Milojević i saradnici stavili su fokus na prekide.

Popodnevni trening ponovo je propustio Aleksandar Pešić.

Crveno-beli sutra imaju generalnu probu protiv Zenita. Utakmica počinje od 16 časova i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu uz direktan prenos na trećem kanalu televizije Arena sport.

Po povratku u Beograd ekipa će raditi na finesama uoči prvog takmičarskog meča zakazanog za 13. februar. Protivnik Crvenoj zvezdi biće moskovski CSKA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke