Zvezda odlučila - Kapije 'Marakane' otvorene do kraja sezone!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.04.2017.
10:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda doneo je odluku da do kraja sezone otvori kapije svog stadiona.

Epa/Nebojša Paraušić
Epa/Nebojša Paraušić

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nalazi se na pet koraka od odbrane trofeja i ukoliko do kraja sezone dobije sve mečeve titula će ostati na stadionu "Rajko Mitić".

Narednu utakmicu u okviru plej-ofa domaćeg šampionata Crvena zvezda igra pred svojim navijačima protiv novosadske Vojvodine, a ulaz na taj meč se neće naplaćivati.

Ne samo to, čelnici Crvene zvezde doneli su odluku da se ulaznice ne naplaćuju na sve tri preostale utakmice koje ekipa igra na stadionu "Rajko Mitić" do kraja sezone!

Dakle, utakmice protiv Vojvodine (30. april), Mladosti (13. maj) i Radničkog (21. maj) moći će da se gledaju uz besplatan ulaz.

Zvezda je ujedno skrenula pažnju svojim navijačima da besplatnog ulaza neće biti za revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 29.04.2017
10:28

Titula se ne gleda. Gleda se igra, akcije, potezi igrača, golovi. A toga nema. Masa navijača Zvezde formirala je ukus, standarde, postala je probirljiva i na ovakve IGRE i NATEZANJE sa pacerima neće da dođe na stadion i da im se plati... Nego gospodo, dovedite jednu pravu DESETKU evropskog kalibra, forsirajte RAČIĆA i ADŽIĆA, pojačajte INDIVIDUALNI RAD, pa i grupni rad sa igračima. Onda će biti idola, igara i posete.

avatar
Anderton
Friday, 28.04.2017
10:57

I sad neka meni neko objasni kako klub bez prihoda smanjuje dugove?

avatar
Thursday, 27.04.2017
17:20

Dođite da uživate u fudbalskoj predstavi vašeg Srđana Obradovića :D :D :D

avatar
Me1919
Thursday, 27.04.2017
11:04

Videli da im prazna supa,pa opet na racun naroda finansiraju guzvu! Sad ih obavestite sve da im placate i put da dodju do Bg,sendvice,pasulj za rucak,dopune,jaffu i plazmu.Neposlusnima zapretite otkazom u preduzecu i to je to