Zvezda odbranila ''minimalac'', Pavkov promašio penal

Autor: Darko Mitrović
subota 01.02.2020.
16:49
Izvor: Sportske.net

Treća provera u Beleku, druga pobeda.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novu pobedu na pripremama u Turskoj. Oni su danas savladali bugarski Ludogorec rezultatom 1:0, posle bolje igre u prvom poluvremenu.

Gol odluke postigao je Marko Gobeljić u 28. minutu. On je iskosa sa desne strane najpre uposlio Veljka Nikolića, njegov udarac zaustavio je golman Ilijev, ali lopta se odbila opet do Gobeljića, koji šalje loptu u mrežu - 1:0.

Zvezda je bila bolji rival tokom prvog poluvremena, nije protivniku dozvolila nijednu priliku za gol, a na drugoj stranije najopasnija biola posle prekida.

Ipak, u nastvaku drugačija slika na terenu. Ludogorec je igrao znatno otresitije, ofanzivnije, pa je Čibota u 55. minutu pogodio stativu iz slobodnog udarca, iskosa sa leve strane.

Tri minuta kasnije, dve prilike za Švercoka, ali oba puta je Milan Borjan izašao kao pobednik.

U 78. minutu, Vanderson na kraju za Vitona, koji šutira sa oko šest metara, ali Rodić sa gol linije izbija loptu i otklanja opasnost.

Tri minuta kasnije na drugoj strani, odličan pokušaj Njegoša Petrovića sa dvadeseak metara, a golman Ludogoreca je uz dosta muke uspeo da izbije loptu u korner.

Još bolju priliku u 84. minutu imao je Milan Gajić, koji je volej udarcem zahvatio loptu sa nekih sedam osam metara, ali lopta odlazi preko gola.

A onda, minut kasnije, penal za Zvezdu je iznudio Veljko Simić, Terzijev ga je oborio, ali Pavkov sa bele tačke ne uspeva da savlada Stojanova, ostalo je 1:0.

Crvena zvezda je nastupila u sastavu: Borjan, Gobeljić, Babić, Degenek, Rodić, Petrović, Jovančić, Gavrić, Ben, Nikolić, Boaći. Igrali su još: Simić, Gajić, Vulić, Vukanović, Pavkov, Konatar.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 02.02.2020
04:34

Igra u polju i brzina protoka lopte je stvarno na zavidnom nivou, ali zavrsnica je katastrofalna.

avatar
no name
Saturday, 01.02.2020
18:54

Pa da ne igraju ta deca ovde nema sta da se vidi.Dejane ako ovo ukomponujes svaka ti cast,sva sreca da ste Marina prodali jer on ovde ne bi imao sta da trazi prosto igrao je taaj fudbal .Neki ovde to nece nikad raditi i ostace u Zvezdi zauvek,samo da ne ponude ovu decu na prodaju jer dosad su samo njih uspevali da prodaju.Moram napomenuti da sam Zvezdas i uvek cu to i biti

avatar
Dimitrije Petrovic
Saturday, 01.02.2020
20:39

Pogledaj akciju iz koje je zvezda dosla do penala, a bilo ih je još, itekako ima sta da se vidi

avatar
no name
Sunday, 02.02.2020
10:12

Pogledaj kako je sutnut penal,a koliko do sada nije realizovano.Svestan sam da je ovo pripremni period ali ovo su igraci teski par miliona evra samo nesto ne vidim da neko nudi te milione.Samo sto vise omladince u vatru pa kako nam bude.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 01.02.2020
18:06

Koliko su nam svezine doneli u igri Gavric i Nikolic,to je neverovatno,a zal ostaje jos veci sto smo kupovali po 50 igraca svaki prelazni rok pa nisu ni mogli da dodju na red,nasa deca moraju da igraju uvek bilo i bice.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 02.02.2020
04:35

Zamisli da nismo prodali Adzica i Joveljica.

avatar
no name
Tuesday, 04.02.2020
12:06

Pa bracu Ilic pa . . . . pa koga bismo onda prodali,neki nam ostaju na popisnoj listi dosta dugo