Zvezda odbila ponudu za Lazovića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.06.2014.
19:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako je jasno da će ovog leta morati da prodaju nekog od svojih najboljih igrača kako bi donekle popravili tešku finansijsku situaciju, a Darko Lazović je po tom pitanju u prvom planu, na Marakani ne žele da prihvate baš prvu ponudu koja naiđe.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U prilog tome i informacija koju su objavile ''Novosti'', a po kojoj je novo rukovodstvo Crvene zvezde odbilo ponudu mađarskog Ujpešta za Darka Lazovića, koja je iznosila 1.250.000 evra.

Pomenuta suma nije bila prihvatljiva za klub sa Marakane, ali navodno ni Lazović nije bio oduševljen mogućnošću odlaska u mađarski klub.

Dakle, Zvezda i Lazović će sačekati neke povoljnije ponude tokom leta, a dok se to ne dogodi, reprezentativac Srbije bi trebalo da se stavi na raspolaganje novom treneru Nenadu Lalatoviću na početku priprema za narednu sezonu.

Inače, odlazak Lazovića iz Zvezde se dugo najavljivao, ali je sve prolongirala njegova povreda kolena, zbog koje je propustio prvi deo prethodne sezone.

Na proleće se vratio u velikom stilu, bio je jedan od najzaslužnijih što je Zvezda prekinula dominaciju Partizana na domaćoj sceni, a sada kada crveno-beli ne mogu da izađu na evropsku scenu zbog suspenzije UEFA, realno je očekivati da brzonogi vezista karijeru nastavi u inostranstvu, naravno, ukoliko stigne neka bolja ponuda od ove iz Mađarske.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke