Zvezda objavila, stiglo drugo pojačanje!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.06.2019.
15:39
Izvor: Sportske.net

Znalo se i ranije, sada je zvanično.

FK Radnik
FK Radnik

Povezane vesti

Novo pojačanje Crvene zvezde jeste reprezentativni golman Nikola Vasiljević.

Momak rođen 1996. godine je bio odličan u Radniku iz Surdulice gde se dokazao u Super ligi Srbije, nakon čega je zadužio i pozive Mladena Krstajića na reprezentativne dužnosti.

"Dugo sam čekao ovaj potpis, još od zime i napokon se desio. Velika mi je čast i ponosan sam što sam potpisao za ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Upravo mi se ostvario dečački san. Dolazim u klub kada je najjača konkurencija, ali to je samo još jedan motiv za mene da nastavim da radim i da strpljivo čekam šansu. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba, stručnog štaba i navijača", rekao je Nikola.

On je plaćen 150 hiljada evra Radniku iz Surdulice.

"Odlična sezona je iza mene, poziv u nacionalni tim uvek je izuzetna čast. Imao sam dosta ponuda iz inostranstva u ovom prelaznom roku, ali mi je Crvena zvezda bila jedina opcija", rekao je on.

Poznaje i veliki broj igrača Crvene zvezde.

"Čuo sam se sa Borjanom pre nego što sam došao, poznajemo se dugo, i uveren sam da neće biti nikakvih problema oko rada, ali i druženja u Zvezdi.  Poznajem i mlade igrače iz reprezentacije, Vulića, Babića, Gajića, takođe i Jovičića i Pavkova i sigurno ću se dobro uklopiti", rekao je Nikola Vasiljević.

Inače, mladi golman Vasiljević je potpisao ugovor na 4 godine sa Crvenom zvezdom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milek
Friday, 21.06.2019
20:57

Harry Kane stigao

avatar
Südkurve München
Friday, 21.06.2019
17:09

3 odlicna golmana

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 21.06.2019
16:46

Dobro dosao u najveci,najbolji, najtrofejniji i najpopularniji pravi srpski fudbalski klub.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 21.06.2019
15:50

Vulica iz mlade?

avatar
RašaNoviSad
Friday, 21.06.2019
15:42

Фудбалски клуб Војводина основан је шестог марта 1914. године у Новом Саду, од стране ученика Велике српске православне гимназије, која данас носи име гимназија “Јован Јовановић Змај”. Одлука о оснивању ФК Војводина била је жеља српске омладине у Новом Саду да добије свој спортски клуб око којег ће се окупљати. Клуб се оснива кришом, практично у илегали, у штрикерској радионици чика Саве Шијакова, у Темеринској улици број 12, на месту Технометала. Одлучено је да име клуба буде Војводина, као асоцијација на некадашње Војводство Србија и Тамишки Банат.