Zvezda obavila veliki posao, a šta planiraju u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.04.2020.
11:16
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crveno-beli su ekspresno reagovali, u Partizanu to sporije ide.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Pitanje smanjenja plata sve je aktuelnije u klubovima širom Evrope.

Neki, poput Crvene zvezde su vrlo brzo postigli dogovor sa svojim igračima, koji su se odrekli 50 posto primanja u naredna tri meseca, uz mogućnost i dodatnog umanjenja ukoliko se za tri meseca situacija ne stabilizuje.

Nema sumnje da u tom pravcu razmišljaju i u Partizanu, ali crno-beli još uvek nisu postigli takav dogovor sa igračima.

''Žurnal'' prenosi da se u Humskoj govori o potencijalnih 40 posto umanjenja, ali za sada nema nagoveštaja da li bi igrači na to pristali, niti ima informacija u kom pravcu oni razmišljaju.

Za očekivati je da se nešto više na ovu temu zna u narednih nekoliko dana, a najveću uštedu Partizan bi mogao da ostvari na ugovorima Sume, Asana, ili Natha koji su i najplaćeniji.
-
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 06.04.2020
21:18

U ovako nenormalnim uslovima zivota, pa tako i sporta , trebala bi reagirati UEFA nekom svojom uredbom po kojoj je suvereno pravo kluba da u skladu sa realnom situacijom ima pravo korekcije ugovora, vremenski i financijski. Ne moze neko primati nekoliko mjeseci enormno veliku platu , a da ne igra, ili da mu istice ugovor koga nije odradio....

avatar
Silent
Monday, 06.04.2020
19:04

Sta ce u partizanu smanjiti kad i nema plata😂

avatar
Offside
Monday, 06.04.2020
12:44

Problem su stranci koji su prioritet sto se tice isplata i to je praksa u klubu vec godinama jer oni imaju ubedljivo najjace ugovore.Ako domacim igracima dodatno smanjis plate a nisi ih isplatio ni pre (barem ne sve) to moze da dovede do jos dublje destabilizacije unutar kluba i to je ono sto me plasi.Iskreno se nadam da ce igraci pristati na smanjenje ali bojim se kakve ce posledice biti.

avatar
Monday, 06.04.2020
11:24

Ako je vec odigrano 70% prvenstva (jedva su cekali da namaknu taj procenat), neka igracima smanje plate za 30%, znamo da tu ustedu svakako i ionako nece preusmeriti na pojacanja. Ako se ipak nastavi prvenstvo, lakse ces vratiti 30 nego 40 ili 50 posto, zar ne?