"Zvezda nikome nije ostala dužna"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
18:13
Izvor: Sportske.net

Vest da je Robert Prosinečki doneo odluku da tužbom ubrza proces naplate svojih potraživanja od FK Crvena zvezda nije iznenadila čelnike kluba iz Ljutice Bogdana pa tako stiže i izjava jednog od njih koji tvrdi da crveno-beli nikome nisu ostali dužni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši fudbaler i trener FK Crvena zvezda Robert Prosinečki odlučio je da zapreti crveno-belima tužbom pred disciplinskim organima FIFA kako bi naplatio potraživanja od oko 130.000 evra.

U Ljutice Bogdana još uvek nisu dobili zvaničan dopis o tome ali jedan od članova Uprave Ivica Tončev tvrdi da Crvena zvezda nikome nije ostala dužna (!?) te da će i Robert Prosinečki dobiti ono što potražuje.

"Zvezda nikome nije ostala dužna, pa neće ni Prosinečkom. Iako zbog teške finasijske situacije klub ne izmeruje redovno zaostale obaveze jasno je svima da one na kraju budu izmirene" rekao je Tončev za "Blic".

Crveno-beli se nalaze u trci sa vremenom pošto u naredna dva meseca moraju da namire 11.8 miliona evra duga kako bi od UEFA dobili licencu za takmičenje u Evropi a nije jasno da li će i cifra koju potražuje Prosinečki biti dodata na taj iznos.

"Čitava fudbalska Evropa zna u kakvim je finasijskim problemima Zvezda. Svesni smo svih problema i trudimo se da ih rešimo i da klub može normalno da se takmički. Nadam se da ćemo i ovaj problem uspešno prevazići" poručio je Tončev.

Ostaje nam da vidimo kako će čelnici aktuelnog šampiona Srbije izaći na kraj sa dugovanjima koja vise nad glavom i koliko je zaista realno da Zvezda dobije licencu za nastup u takmičenjima pod pokroviteljstvom UEFA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke