Zvezda - Niko kao Sikimić, rešeta na tri fronta!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.10.2016.
14:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iskusni napadač pokazuje da je sve značajniji igrač u Grofovoj ''šampionskoj mašineriji'', a u poslednje vreme ima i ulogu startera.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dugo je Predrag Sikimić čekao na značajniju minutažu u dresu Crvene zvezde, ali je svojim golovima prosto naterao trenera Miodraga Božovića da mu konačno ukaže pravo poverenje.

Bio je strelac i u najnovijoj pobedi protiv Čukaričkog (3:1) i može da se pohvali da je jedini Zvezdin fudbaler koji je ove sezone postizao golove na sva tri fronta na kojima je Zvezda učestvovala - i u Evropi i u domaćem prvenstvu i u Kupu.

Naravno, mnogo razloga za zadovoljstvo sada ima iakusni napadač, a u izjavi za klupski sajt ističe da zaista uživa u svakom minutu provedenom u igri.

''Samo da nastavim ovim tempom, svakom napadaču je bitno da daje golove. Odem kući srećan čak i kada na treningu postignem pogodak.

Što se više bližim kraju karijere to više volim da igram i cenim svaki minut proveden na terenu, kao i svaki postignut gol. Dajem celog sebe i uživam na terenu''
, izjavio je Sikimić.

Iako mu je primarni zadatak da postiže golove, on koristi i svaku priliku da asistira saigračima, što se moglo videti i protiv Čukaričkog.

''Volim i kada se nađem u napadu u izglednoj šansi da uposlim nekog saigrača. Uvek ispoštujem saigrača kada čujem da mi traži loptu, takav je slučaj bio kada sam uposlio Kangu, ali nisam video da nije bio sam.

Nesebičnost se uvek vrati pogotkom, drago mi je što je tako bilo i na meču sa Čukaričkim'',
zaključio je Sikimić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 43
Wednesday, 19.10.2016
21:26

Dobro, ne može baš svako sa 5m sam glavom da pogodi gol i promaši statičnog golmana ali eto on je tako u mogućnosti ali zato je takođe u mogućnosti da mu navijače odlaze pre kraja evropskih utakmica.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 19.10.2016
23:14

Dade ga covek i sa 16 metara zakucao sto ste se vi sklonili? :(

avatar
chaki
Wednesday, 19.10.2016
15:07

Ja nemogu da verujem da ovaj uopste igra u Zvezdi,umesto da proba onog malog Ilica i Vucicevica oni ih doveli da greju klupu i jos plus ima Orlandica i Huga...