Zvezda nije završila! Mrkela otvoreno - najbolji mogu da idu, za ovu dvojicu je zainteresovan!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.02.2019.
10:21
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda otkrila svoje planove do kraja prelaznog roka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako se mnogima čini da je prelazni rok u Crvenoj zvezdi pri kraju, to Mitar Mrkela, sportski direktor ovog kluba, nije potvrdio. Govorio je o igračima Crvene zvezde koji imaju dobre ponude, ali i o igračima za koje je Zvezda zainteresovana i to nije krio.

U razgovoru sa novinarima u Antaliji Mrkela je naglasio da postoje ponude za Marka Marina, kao i da može da ide u slučaju veoma dobre.

"Marko je već u medijima objasnio da postoji takav dogovor sa klubom. U slučaju da se pojavi takva ponuda, možda i ode. Mada mi činimo sve da ostane", rekao je Mitar Mrkela koji je naglasio da igrač ima volju da ostane u klubu.

Slična situacija je sa El Fardu Benom.

"Mi želimo da i jedan i drugi ostanu. Ali ponavljam, tržište diktira uslove. Videćemo do zatvaranja rokova u tim zemljama", rekao je Mrkela misleći na zemlje Bliskog i Dalekog istoka.

Mirko Ivanić i Milan Gajić jesu želja Crvene zvezde, potvrdio je to i Mitar Mrkela, a o ostalim odlascima napomenuo je Kafua za koga još nije stigla konkretna ponuda, kao i Pavkova i Borjana.

"Sa Borjanom smo pričali u Beogradu, ja sam kraće razgovarao sa njim ovde po dolasku u Belek. Nastavićemo razgovor u Beogradu. Voljan je da ostane. Sa Milanom smo produžili ugovor. Ja bih voleo da mi ostanemo sa ovim kadrom. Mada postoji otvorenost nekih tržišta", rekao je Mrkela.

"Ovaj prelazni rok je za nas važan, želimo da ojačamo ekipi i dobro se pripremimo se za ono što nas čeka na leto u evropskim kvalifikacijama. Sada se prave potezi koji će biti i tada korisni, jer je pauza na leto mnogo kraća nego zimska i teško je u početnom delu letnjeg prelaznog roka obaviti kvalitetne dolaske", istakao je on.

Crvena zvezda je ovog januara dovela Aleksu Vukanovića (Napredak), Miloša Vulića (Napredak), Nemanju Milunovića (BATE), Strahinju Krstevskog (Lokomotiva Sofija) i Dejana Vidića (Zlatibor), dok su klub napustili Nikola Stojiljković (kraj pozajmice, Braga), Dejan Meleg (Levadiakos, pozajmica), Dejan Vidić (Zemun, pozajmica), Strahinja Krstevski (Grafičar), Slavoljub Srnić (Las Palmas), Nemanja Milić (BATE), Nenad Krstičić (AEK) i Miloš Degenek (Al Hilal).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 02.02.2019
17:53

koliko kontradiktorne izjave daju terza i mrkela... iz dana u dan skacu sami sebi u usta. Prvo najbolji sigurno ostaju, pa sad mogu da idu... pa necemo nikog dovoditi, pa mozda i dovedemo.

avatar
neme
Saturday, 02.02.2019
16:05

Oslobodice se terza ovih igraca koje je morao dovesti sad ce ih zabosti uzeti pare i dovesti par ozbiljnih igraca koji prave razliku .

avatar
Zvezdas Sampion
Saturday, 02.02.2019
13:30

e zato mita na vreme doneso i to odmak ivanica i da ode marin a sve je otvoreno posebno sa bogatim arapima za nik milione su Sitnica primer degenek bojle vrabac na ruku nego da visi na granu par ste pametni legendp poz mita

avatar
barbaroga
Saturday, 02.02.2019
13:30

Od toga da nisu na prodaju sad svi mogu da idu. Samo ne znam gde ce da nadju dostojne zamene i kakav tim cemo to imati za naredne kvalifikacije za LS.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 02.02.2019
13:01

Nista nije zavrseno ima se para mocna Zvezda da se stvara.

avatar
skoneee????
Saturday, 02.02.2019
12:26

Ma sta Mrkelaaa mrkaa . .