"Zvezda nije savršena"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.10.2017.
11:11
Izvor: Sportske.net

Strateg šabačke Mačve Dragan Aničić kazao je da Crvena zvezda odavno nije imala moćniju ekipu ali da to ne znači da je savršena i nedodirljiva.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Novajliju u Super ligi u subotu očekuje verovatno najteže gostovanje u prvenstvu, pošto će u okviru 13. kola Mačva morati da odmeri snage sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Trener šabačkog tima Dragan Aničić pohvalio je protivnika i istakao da Crvena zvezda odavno nije imala moćniju ekipu.

"Zvezda odavno nije imala tako moćnu ekipu, vođenu na najbolji mogući način. O tome kako dobro radi kolega Milojević najbolje govore rezultati", rekao je Aničić.

Šef stručnog štaba Mačve dodaje da ekipa koja može da se nosi sa većinom klubova iz Evrope sigurno nosi ulogu apsolutnog favorita u utakmicama domaćeg prvenstva, ali...

"Objektivno, nismo u poziciji da pretimo takvom protivniku. Ali je sigurno i da nije savršen. Na utakmici sa Napretkom mogle su se videti mane i načini da se ugroze", dodao je Aničić.

Svojim fudbalerima pred utakmicu sa Zvezdom trener Mačve šalje poruku koja je za svaku pohvalu jer svedoči o respektu za rivala ali i poštovanju sopstvenih kvaliteta.

"Respekt da, strah ne! Fudbal se od ostalih sportova izdvaja po tome što i autsajderi imaju šansu. Da bi se dogodilo rezultatsko čudo neophodno je da se poklope mnoge stvari - da imamo svoj dan, protivnik ne, plus da nam Fortuna bude naklonjena kao Zvezdi u drugom poluvremenu utakmice u Kelnu", zaključio je trener Mačve.

Mačva na megdan lideru šampionata odlazi kao desetoplasirana na tabeli sa 13 osvojenih bodova iz 12 odigranih mečeva.

Utakmica 13. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mačve igra se u subotu od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 13.10.2017
15:57

Odigrajte onako kako ste odigrali svoju prvu utakmicu u Super ligi.

avatar
jv
Friday, 13.10.2017
14:54

Svaka cast za ovakav stav, ali to je ipak samo stav. Kada izađemo na teren pokazaćemo koliko smo bolji od bilo koga u Srbiji.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 13.10.2017
11:47

Cuj komedijasa,protiv napretka nije igralo pola igraca,i bilo posle utakmice le,a i vi niste napredak,a ove izjave su super samo ti bajo motiviso nase igrace