Zvezda nije favorit na "krovu"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.08.2018.
16:35
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Šef stručnog štaba FK Voždovac veruje u svoje momke pred duel sa šampionom Srbije.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Treneri protivničkih ekipa, izuzev kada je u pitanju Partizan, pred duele sa Crvenom zvezdom obično govore o tome kako ih čeka najlakša utakmica.

Uglavnom se crveno-belima prepušta uloga favorita, ali trener Voždovca nije išao tim putem pred sutrašnju utakmicu sa šampionom Srbije.

"Zvezda dolazi u dobrom raspoloženju, uz nekoliko evropskih pobeda i dobar start u prvenstvu, ali Voždovac je pokazao prethodnih sezona ovde na krovu niko protiv nas nije favorit", rekao je Branko Vojinović za klupski sajt.

"Zmajevi" su u prva dva kola ostvarili pobedu i poraz. U prvom kolu su savladali OFK Bačku (1:0), u drugom izgubili od Proletera u Novom Sadu (2:1).

"Mislim da ćemo se dobro pokazati u meču koji je ispred nas, verujemo u naš kvalitet, verujemo u naš rad, verujemo u naš klub koji stoji iza nas, sigurno ćemo pokazati najbolje što možemo i pokušati da zaustavimo Zvezdu u tom njihovom dobrom naletu rezultata", dodao je Vojinović.

Uvek kada se igra na stadionu Voždovca priča se i o podlozi. Vojinović smatra da će to biti jedna od prednosti za njegov tim ali zaboravlja na činjenicu da Zvezda od ove godine ima uslove za rad na terenima sa veštačkom podlogom.

"Podloga na kojoj treniramo, a na koju oni dolaze jednom u sezoni je prednost za nas. O manama Zvezde teško je govoriti, sigurno ih imaju, ali mislimo da bi zamor materijala trebalo da dođe do izražaja u utakmici koju igramo u subotu", zaključio je trener Voždovca.

Utakmica koja je označena kao derbi susret 3. kola Super lige igra se u subotu, 4. avgusta sa početkom od 19 časova.

Super liga 3. kolo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gemathegreat
Saturday, 04.08.2018
03:27

Dopada mi se ova opaska o zamoru materijala timu koji ima selektirane 24 samdjave za srpsku ligu. Em trener em seret.

avatar
milutun
Friday, 03.08.2018
18:26

da ima pravila,ne bi ni mogli tamo da igraju

avatar
bagra
Friday, 03.08.2018
22:01

A zbog cega majke ti?