Zvezda ''nerešiva enigma za rivale u domaćem prvenstvu'', pohvalila se savršenim vikendom!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.08.2019.
15:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pobeda za pobedom, u svim konkurencijama...

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

U iščekivanju novog evropskog iskušenja, u utorak u Kopenhagenu, Crvena zvezda je na svom zvaničnom sajtu danas napravila osvrt na savršen učinak svojih selekcija ovog vikenda.

Najpre je izdvojena pobeda Zvezdinih omladinaca od 3:0 protiv Spartaka (strelci Piplica, Novaković i Burmaz).

Crveno-bele je obradovala i pobeda njihove filijale Grafičara koji je bio boji od  OFK Žarkova, golom Marjanovića iz jedanaesterca.

Zvezdina kadetska selekcija je pogotkom Lazetića u 11. minutu stigla do minimalne pobede nad Spartakom i posle dva kola ima stopostotan učinak, uz gol-razliku 5:0.

''Fenomenalan učinak nadovezao se na odlične partije prvog tima koji je takođe nerešiva enigma za rivale u domaćem prvenstvu sa tri pobede u isto toliko kola uz gol razliku 6:0.

Verujemo da su pobede tri selekcije koje stasavaju iza juga Marakane, uz trijumf prvotimaca protiv Mladosti, lepa uvertira u duel sa Kopenhagenom, a da će se niz izvanrednih rezultata nastaviti u Danskoj plasmanom izabranika Vladana Milojevića u plej-of Lige šampiona.

Podsetimo, meč sa prvakom Danske za naš tim je karta za treću evropsku jesen pa bi crveno-beli u utorak mogli da dopišu novu stranicu klupske istorije'', poručuju na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.08.2019
16:20

I sve to sa mesovitim sastavom.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 11.08.2019
16:18

Za 270 minuta i 3 utakmice u SL zvezda je dobila samo 1 žuti karton. javoru 2 gola po sredini gola. radničkom napadač zvezde daje gol sam sa 5m, drugi gol raničkom nakon nedosuđenog prekršaja za radnički i nakon što se igrač radničkog ni ne trudi da ukliza i eventualnio ispravi grešku sudije. prvi gol protiv mladosti nakon što golman nije ispružio i zategao ruke, a drugi otvaranje odbrambenog igrača krilu zvezde da uđe unutra i lagano poentira. Mislim da su svih 6 golova i 9 bodova za pohvalu i ponos takvog kluba kakav je zvezda.

avatar
Silent
Sunday, 11.08.2019
16:56

Lagano uzimamo jos jednu titulu opet nemamo konkurencije ovaj nivo na kojem je Zvezda tvoj mali klubic nikad nece dostici

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 11.08.2019
17:02

Iopet samo bla bla bla

avatar
Dorotej
Sunday, 11.08.2019
16:18

To su lepe vesti. Svejedno, mislim da u mađim selekcijama ne sme da bude prevashodni cilj pobede, nego stvaranje igrača za prvi tim. To pišem iz iskustva, jer mi je drug bio trener jedne mlađe selekcije. Poveli bi sa 1:0 i onda su opalili bunkericu, krljali samo da pobede. Niko od tih čaka nije napravio karijeru, a bili su prvi u ligi. Rad sa mlađim selekcijama je kompleksan i tu FSS ima problem kao i naši vodeći klubovi.