Zvezda - Nema odlaganja izbora!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.10.2015.
19:34
Izvor: Sportske.net

Odlazeći predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović poručio je da odlaganja izbora neće biti iako se nekoliko sati pre roka za podnošenje kandidature niko nije prijavio za učešće u izbornoj trci.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Najavljeni predsednički izbori u fudbalskom klubu Crvena zvezda ipak neće biti odloženi ali će po svoj prilici propasti zbog činjenice da se niko nije kandidovao za mesto prvog čoveka kluba iz Ljutice Bogdana.

U ponoć ističe rok za kandidaturu a kako nema izgleda da će neko ući u trku za predsedničku fotelju spekulisalo se da će izbori biti odloženi.

"S obzirom na informacije koje su objavili neki mediji da će večeras Upravni odbor odložiti izbore za predsednika Crvene zvezde, mogu da kažem da su te informacije netačne" rekao je večeras odlazeći predsednik Svetozar Mijailović.

To znači da će izbori propasti jer odsustvo kandidata za predsednika znači ostanak na trenutnoj poziciji, što znači da će aktuelno rukovodstvo ostati na svojim pozicijama do novog raspisivanja izbora.

"Upravni odbor je više puta u prethodnom periodu zauzimao stav da čvrsto stoji iza propisane izborne procedure i ne postoji nijedan razlog za odlaganje izbora" dodao je Mijailović.

Prethodnih nedelja mnogo se pričalo o tome kako izbori dolaze u jošem momentu za Crvenu zvezdu jer ekipa beleži sjajne rezultate a rukovodstvo vodi bitku za evro-licencu koja ponovo visi o koncu klubu sa stadiona "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 07.10.2015
08:33

Ovaj dekica mi je presmesan. Ne zna ni on zasto je tu.

avatar
UROS DELIJA
Tuesday, 06.10.2015
20:57

Oni malo glume Mancester Junajted pa ce se neko prijaviti u minut do ponoc

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 06.10.2015
19:47

Doktor za predsjednika

avatar
Zvezda 91
Tuesday, 06.10.2015
19:46

Ne daj Terzo fotelju!