Zvezda nekompletna i na Mačvu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.03.2019.
09:17
Izvor: Sportske.net

Moći će Vladan Milojević da sastavi tim za predstojeći prvenstveni okršaj sa Mačvom, ali će i ovoga puta Zvezda biti nekompletna.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde koji nemaju obaveze u državnom timu marljivo rade na pripremi utakmice sa Mačvom koja će biti odigrana u subotu.

Još uvek nije poznato da li će meč biti igran u terminu od 15:30 ili 19 sati, ali se zna da crveno-beli neće biti kompletni.

Spisak povređenih igrača spao je na dva imena. Ričmond Boaći i Milan Rodić su se vratili u puni trenažni proces, ali zato Marko Marin i Marko Gobeljić neće biti spremni za predstojeću utakmicu.

"Žurnal" piše da je Marin i dalje na poštedi, a da isto važi i za Gobeljića koji još nema dozvolu da ulazi u duele i radi punom parom.

Očekuje se da pomenuta dvojica preskoče i utakmicu sa Mačvom, a stav stručnog štaba je da su Marin i Gobeljić potrebni zdravi za početak plej-ofa i polufinale Kupa tako da niko ne forsira njihov povratak na terenu.

Crvena zvezda tri kola pre kraja preliminarnog dela šampionata zauzima lidersku poziciju na tabeli sa 75 bodova, sedam više od drugoplasiranog Radničkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 26.03.2019
13:04

Nadam se da ce u poslednja tri kola nas rival za titulu Radnicki iz Nisa barem jednom da kiksne.