Zvezda ne staje, potpisao još jedan igrač, oduševljen Mrkelinim rečima!

Autor: Beta Beta
sreda 20.02.2019.
15:15
Izvor: Beta

Još jedan veoma važan posao završen je danas na ''Marakani''.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić produžio je danas ugovor sa klubom do 2022. godine.

Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Veoma mi je drago da je Gobeljić produžio ugovor. On je prvi igrač koga sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, da na njega može uvek da se računa, a u mnogim utakmicama bio je i ključni igrač za nas.

Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da naša ekipa bude još bolja. Uvek pruža maksimum i verujem da će tako biti i u narednom periodu.

Od samog početka se odlično uklopio, veoma je važan njegov vedar duh i pozitivna energija, jer je zbog velikog broja utakmica bitno da u svlačionici postoji dobra atmosfera, da i zbog toga momci uvek daju maksimum u Zvezdinom dresu", rekao je Mrkela.

Momak rođen 1992. godine u Kraljevu tako je krenuo stopama Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Milana Pavkova i Branka Jovičića, koji su pre njega takođe produžili ugovore.

"Velika je čast kada legenda kluba poput Mitra Mrkele kaže nešto ovako o vama. To mi je samo dodatni motiv da još bolje i jače radim. Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljanja i prihvatio. Idemo ka cilju, a to je dupla kruna", rekao je Gobeljić.

"Mislili su Vujadin i Žule (Stojković) da će ovo proći bez mene, ali sada vide da ne mogu bez mene. Šalu na stranu, uprava radi odličan posao i nadam se da će i ostali igrači produžiti ugovore. Jedva čekam da nove uspehe slavimo zajedno ispred severne tribine, kao i do sada", kazao je Gobeljić. 
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
altoman
Wednesday, 20.02.2019
18:01

Bravo Gobelja, nezamenljiv si šraf u Zvezdinoj mašini. Nadam se da ćeš ostati u Zvezdi još mnogo godina.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 20.02.2019
16:42

Kad se ima para mocna evropska Zvezda moze da se stvara.