Zvezda ne čeka - Treće pojačanje pred "najluđu noć"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.12.2018.
12:06
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli realizovali još jedan transfer u 2018. godini.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda ne obazire se na prazničnu euforiju već punom parom radi na ostvarenju zacrtanih planova za zimski transfer period.

Kako smo i najavili u subotu, novi fudbaler aktuelnog šampiona Srbije danas je postao napadač Dejan Vidić (25) koji je parafirao ugovor na tri i po godine uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

"Dolazak u Crvenu zvezdu je ostvarenje sna za mene. Još kao mali sam maštao da zaigram u tako velikom klubu. Svi znamo šta je Crvena zvezda, ne samo kod nas, već i u regionu. Naravno da sam prezadovoljan, trudiću se da na svakom treningu dam maksimum i opravdam ukazano poverenje uprave kluba", rekao je Vidić nakon potpisivanja ugovora.

Novi napadač Crvene zvezde rođen je 10. avgusta 1993. godine u Kragujevcu, a prvi deo sezone proveo je u ekipi Zlatibora za koju je postigao 10 pogodaka u Prvoj ligi Srbije.

"Sama pomisao da sam na 'Marakani' i da sam član Crvene zvezde ostavlja neopisiv utisak na mene. Tek ću za nekoliko dana doći sebi kada dodatno razmislim o svemu. Golovi su mi zaštitni znak kao i svakom napadaču, porede me sa Žigićem ali mislim da je još prerano za to. Svakako ću se truditi i dati sve od sebe da opravdam to poređenje dobrim partijama", dodao je Vidić.

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde nema pomena o tome kakvi su planovi za Dejana Vidića, ali se prethodnih dana u medijima spekulisalo da će odmah biti prosleđen na pozajmicu Zemunu zbog velike konkurencije koja trenutno vlada u timu Vladana Milojevića.

Crveno-beli su po završetku jesenjeg dela sezone angažovali Miloša Vulića (Napredak), Nemanju Milunovića (BATE Borisov) i Dejana Vidića (Zlatibor), dok je Ričard Odada potpisao ugovor sa Zvezdom nakon jeseni provedene u filijali Grafičaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Monday, 31.12.2018
17:45

Idemo Staro Seloo Velika Planaa :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 31.12.2018
15:23

Doslo trece pojacanje za novo Zvezdino evropsko izdanje.

avatar
Monday, 31.12.2018
14:07

Dobrodošao i srećno!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 31.12.2018
13:57

Dovode niželigaške igrače koje će poslati u svojim novim filijalama kako bi zauzvrat imali još više sigurnih bodova dok im deca beže iz kluba jer svakog prelaznog roka dovedu između 10 i 15 igrača

avatar
Mića86
Monday, 31.12.2018
15:25

Prvo, nauči padeže. Drugo, pored vas 'Partizana' u konkurenciji su bodovi nikad sigurniji i obezbeđeni. Treće, deca ne beže iz kluba, već im se daje prilika u prvom timu, kao npr. Dejan Joveljić, Strahinja Eraković, Veljko Nikolić, Aleksa Terzić i još nekoliko njih je pokazalo kvalitet za prvi tim i bore se za isti. Zato, bolje gledaj svoje dvorište kolikogod ono bilo manje interesantno od ovog našeg!

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 31.12.2018
15:27

Pavkov nizeligas napuni liverpul a ti placi,a nama ne trebaju kao vama hajduk kulaz,smederevo borca itd ne brini