Zvezda naučila lekciju, ovo je ključ za uspeh na ''Enfildu''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.10.2018.
17:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Moe li srpski šampion sutra da priredi senzaciju?

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Posle ubedljivog poraza od PSŽ-a (1:6) u prošlom kolu, mnogi su unapred prežalili ekipu Crvene zvezde i pred gostovanje Liverpulu, ali fudbaleri srpskog šampiona uveravaju da će sutra od 20:55h na ''Enfildu'' ostaviti znatno bolji utisak.

U to uverava i vezista crveno-belih Goran Čaušić, koji se nada velikom iznenađenju.

''U fudbalu je sve moguće, svake nedelje vidimo da se dešava da favorizovane ekipe ne pobede, nije to ništa čudno. Verujemo u sebe'', istakao je Čaušić.

U izjavi koju prenosi Zvezdin klupski sajt, Čaušić ističe šta bi sutra trebalo da dođe do izražaja u Zvezdinoj igri i šta će promeniti u odnosu na nedavno gostrovanje na ''Parku prinčeva''.

''Mnogo je bitno da protiv Liverpula iskoristimo svoju brzinu. Takođe je važno da dobro stojimo na terenu i da napadamo. Moramo čvršće da uđemo u utakmicu nego što je to bio slučaj na utakmici u Parizu.

Tamo nas je sudija od starta upozoravao i prekidao igru zbog agresivnih startova, ali ne treba da se obaziremo na to, već da pokušamo da nametnemo svoj ritam'', objašnjava Čaušić.

On dodaje i da su dve pobede na domaćoj sceni u proteklih nedelju dana podigle samopouzdanje ekipi. To bi trebalo sutra i da se vidi na terenu ''Enfilda''.

''Imamo samopouzdanja i to ćemo i pokazati. Moramo da damo maksimum i da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Ne treba da se plašimo, važno je da uđemo jako u utakmicu i da odigramo što bolje znamo'', poručio je Čaušić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 23.10.2018
20:54

Dobro je rekao Čaušić.Ako ih se ne uplaše,a napad odigra kako stvarno može, da trče muški i neštede se već, da daju sebe više nego što mogu,možemo ih i pobediti.Tradicija je naša, a to je bitno.Oni se pogube i neodgovara im Zvzdina igra.Potrebni su česti i kratki pasovi.Svojevremeno Arsenal ništa slabiji, glasio je za vel. favorita ali Zvezda ga je kući pobedila i eliminisala.To je bilo za neverovati.

avatar
Dorotej
Tuesday, 23.10.2018
18:25

Dečko, smešan si. Koja brzina? Pa oni su poznati po sprintevima i ti ćeš da im "prodaješ" brzinu. Mi smo smešno spori u odnsu na prvu evropsku ligu, lepo se to videlo protiv PSG-a. Muka mi je bilo da to gledam. Zato je danas Džaja izjavio da igraju dostojanstveno, jer ono u Parizu je bila naša bruka, toliko slabo, da su ljudi mislili da smo namestili utakmicu! Ako već moramo da popijemo porciju, bar da ostavimo utisak da ipak znamo da igramo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 23.10.2018
17:54

Zvezda je naucila lekciju iz poraza u Parizu Liverpul bi mogao na Enfildu da ostane bez druge pobede u nizu.

avatar
Tuesday, 23.10.2018
17:49

Koja lekcija,koji kljuc,hvala bogu pa navijam za Celzi od ovih luzera sam odavno idigao ruke od Giganta do toga da molis boga da ti neki PSG i Luzerpul ne uvale 5-6 komada.

avatar
Dorotej
Tuesday, 23.10.2018
18:30

Danas navijaš za Chelsea, sutra ćeš za City, prekosutra .... Meni je to smešno. Volim Zvezdu i navijam bez obzira na rezultate.

avatar
Revolt revolta
Tuesday, 23.10.2018
22:47

To ti je vise komedija ,to si ti danasnji instant navijaci,ako pobedjujes peva pesmu,ako gubis ,promeni kompozitora

avatar
Old_school
Tuesday, 23.10.2018
18:58

I nama je drago da navijas za Celsi.