Zvezda našla zamenu za Pečnika?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.01.2015.
09:55
Izvor: Sportske.net, Sport

Prelazni rok još nije završen, čeka se još jedan igrač kao zamena za Pečnika, i, od leta, Lazovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Zvezda je praktično formirala ekipu, ali treba očekivati još jedno pojačanje. Nenad Lalatović opet gleda ka Kruševcu, posle odlaska Pečnika potreban mu je krilni igrač.

Kako piše "Sport" izbor je pao na odličnog Trujića, momka koji je prošao Partizanovu školu, ali nikada nije zaigrao za prvi tim. On se afirmisao u Napretku, Lalatović ga odlično poznaje pa bi posle Gavrića i Cvetkovića još jedan njegov bivši pulen mogao da stigne u Zvezdu.

Trujić koji se dovodi u vezu sa francuskim klubovima bi bio zamena za Pečnika, može da igra na Lazovićevoj poziciji, pa bi od leta predstavlja zamenu za doskorašnjeg kapitena kome ističe ugovor i preseliće se u Seriju A.

Džošua Parker koji je stigao iz Domžala je klasični napadač, pa Lalatović ostaje sa Gavrićem i smatra da treba ojačati spoljne pozicije.

Trujića bi možda neki dočekali na nož zbog prošlosti u Partizanu, ali on je igrao za Teleoptik i nikada nije obukao dres prvog tima crno-belih.

Na potezu je Zvezdan Terzić, list piše da je već razgovarao sa finansijerom Kruševljana Markom Miškovićem, videćemo hoće li Zvezda dobiti još jedno pojačanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 20.01.2015
11:39

:D :D Terzo, bio sam protiv tebe ali vise nisam :)) stamo ti ostani u zvezdi sto duze, vole te Grobari :)