Zvezda našla zamenu za Boaćija?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.11.2017.
09:39
Izvor: Sportske.net

Ukoliko najbolji strelac ekipe napusti stadion "Rajko Mitić", crveno-beli će pokušati da realizuju transfer još jednog stranog napadača.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Zimski prelazni rok kuca na vrata i već na osnovu nedavnih izjava generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića može se zaključiti sa se crveno-beli uveliko spremaju za transfer pijacu.

Čitali ste tokom nedelje na našim stranicama o tome koji fudbaleri Crvene zvezde privlače najveću pažnju inostranih klubova. Eventualni odlasci zahtevaće angažovanje novih igrača i može se reći da taj deo priče o transferima mnogo više zanima navijače vicešampiona Srbije.

Tokom jučerašnjeg dana pojavile su se informacije da Zvezda želi da angažuje Mirka Ivanića (BATE Borisov) i Milana Jevtovića (Antalija) ali se spisak potencijalnih pojačanja ne završava tu.

Još jedno ime koje je već dovedeno u vezu sa Crvenom zvezdom ponovo je aktuelno i participira kao potencijalna zamena za Ričmonda Boaćija.

Radi se o napadaču Olimpijakosa Mohamedu Benu (28) koji se srpskoj javnosti predstavio u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom. Ben je na stadionu u Humskoj postigao dva gola za grčkog šampiona i to je sve što je od početka sezone uspeo da uradi u dresu Olimpijakosa.

Momak rođen na ostrvu Majote u Komorskom arhipelagu nalazi se u trećem planu u Olimpijakosu i sasvim je izvesno da će klub napustiti u januaru, uz određeno obeštećenje, ili kao slobodan igrač narednog leta.

Ostaje samo pitanje da li će se Zvezda zaista opredeliti za Bena jer se postavlja pitanje kvaliteta, odnosno da li će napadač Olimpijakosa uspeti da zameni Ričmonda Boaćija koji je sve bliži izlaznim vratima stadiona "Rajko Mitić".

Ne treba zaboraviti najbitniji faktor u priči o odlascima i dolascima na "Marakani", radi se naravno o Zvezdinom učinku u Evropi, odnosno da li će crveno-beli obezbediti plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 11.11.2017
01:36

Nikako, prosek. Vratiti Pavkova i dati šansu Joveljiću i Vučičeviću.

avatar
Mileee
Friday, 10.11.2017
15:47

Nema strateške logike. Sta ce nam napadač od 28. godina? Kada bude imao 30 da ga prodamo za koliko? Imamo Pesica, Joveljica...pa i Vucicevic i Pavkov su tu...treba nam neko da je mladji od Pešića, na koga mozemo i da zaradimo...max 23-24 godina...

avatar
Markо Đorđević
Friday, 10.11.2017
15:21

Rekao je Terzic da su 4 pojacanja na meti. Ivanic,Jevtovic,Ben. I cetvrti je Dominik Dinga.

avatar
NikkiCFC
Friday, 10.11.2017
14:25

Jeste, nije lud da dodje iz Oli u Zvezdu. Drugo, mnogo bolji napadac od Urosa tako da treba da igra vise.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 10.11.2017
14:23

Ja bih zaobisao Bena, dati 2 gola partizanu nije neka preporuka.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 10.11.2017
13:54
avatar
Doktor Trax
Friday, 10.11.2017
13:41

Sta znam dovest ga ako ne traze vise od 100k u suprotnom nije vredno rizika, ima Pesic ima Joveljic koji napokon zasluzuje prvi tim da odigra zimski dio sezone, taman da se uigra u prvom timu za kvalifikacije za LS.

avatar
Filip MUFC
Friday, 10.11.2017
11:59

Ova vest je bila pre mesec dana. A i predpostavio sam da ste opet uzeli da pisete o njemu. Za nas je mozda najbolje da ni ne dovodimo zamenu, nego da Pesic igra vise, a da mu mladi Jovelja bude zamena. Pritom se na leto vraca Pavkov, a on deluje da se vraca u golgetersku formu, tako da ono...

avatar
indija durot
Friday, 10.11.2017
10:52

ben je mator da bi ga posle prodali..