Zvezda našla zamene za Donalda i Le Taleka, stiže reprezentativac?

Autor: Darko Mitrović
petak 11.05.2018.
21:11
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Spisak potencijalnih pojačanja sve duži, pregovori u toku.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Iako na Marakani ne žele da pre vremena otkrivaju karte, ipak je jasno u kom pravcu se ide kada su u pitanju pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

Dejan Meleg iz Kajzerija i Dušan Jovančić iz Vojvodine su odmah izbili u prvi plan, ali spisak Zvezdinih želja je znatno duži, pogotovo ukoliko Donald i Le Talek na kraju sezone spakuju kofere i odluče da potraže novu sredinu, što je sve izvesnije.

Ranije danas preneli smo da je još jedan nekadašnji fudbaler Vojvodine na radaru šampiona Srbije. U pitanju je Slobodan Medojević, 27-godišnji fudbaler nemačkog  drugoligaša Darmštata, koji je zimus stigao u ovaj klub i tokom proleća nastupio 12 puta u ''Cvajti''.

Sa Darmštatom ima ugovor do leta 2019, ali ako ova ekipa ispadne i iz ovog ranga takmičenja, za očekivati je da Medojević ponovo promeni sredinu.

Zvezda je već pokazala interesovanje, a procena je da bi Medojević bio odlična zamena za Donalda, a možda i za Le Taleka, s obzirom da je tokom karijere igrao i kao štoper, ali uglavnom kao zadnji vezni, baš kao i Zvezdin Francuz.

Ali, to nije sve. Crveno-beli žele dodatno da ojačaju svoj odbrambeni bedem ispred Milana Borjana, pa su, kako prenose ''Novosti'', već počeli razgovori sa Stefanom Mitrovićem (27), povremenim reprezentativcem naše zemlje i fudbalerom Genta.

Mitrović je u više navrata isticao svoju veliku privrženost Zvezdi, njegova želja uopšte nije sporna, pa je utisak da je najveći znak pitanja da li će uprave dva kluba uspeti da se dogovore.

Pomenuti list prenosi da je pozajmica prihvatljiva opcija za Crvenu zvezdu, s obzirom da Mitrović ima ugovor do leta 2020, pa je pitanje koliko bi Gent tražio na ime obeštećenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Saturday, 12.05.2018
10:21

kaoi svake godine svi u zvezdu. samo čekam da objavite ronaldi i mesi na radarusrbijankog šampiona i dolaze bez obeštećenja

avatar
indosrbija
Saturday, 12.05.2018
10:15

Medojevic je odlican igrac i za evropu i bio bi pravo pojacanje..Mitrovic je odlican za nasu ligu al spor za evropu i ne treba nam..Ne znam sto se toliko forsira prica oko stopera kad imamo vujadina i skupo(za nase uslove)placenog babica koji je super i tek ce da pokaze koliko vredi..prva rezervva je pingpong koji je brz i moze nasu ligu odigrati..ako se vec dovodi stoper bolje da bude u/19 neki talenat za buducnost a babic i vujadin uz stojkovica i rodica da cine bedem za LS

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 12.05.2018
09:40

Po meni su Babic i Savic bolji stoperi od Mitrovica, a rezerva moze biti Frimpong

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 12.05.2018
03:01

Од свих појачања за које сам ја до сад чуо били би добри само Јованчић и Филип Ђорђевић.

avatar
Čeki
Saturday, 12.05.2018
02:58

Ja nzm sto smo se zalepili za Medojevica koji igra za klub koji mozda i u cvajti ne opstane. Bolje nekog mladjeg dovesti nego njega za kojeg sam siguran da bi dosta gresio.

avatar
Srki987
Friday, 11.05.2018
23:16

Kakav bre Medojević

avatar
yboyka525
Friday, 11.05.2018
22:53

Pouzdano znam,da jos od letos Stefan Mitrovic,preko razno raznih rodjaka,kojekakvih veza I ostalih,pokusava da dodje u zvezdu. Decko prima platu ogromnu,a retki su klubovi koji zele da ga placaju,verujte mi.