Zvezda našla pojačanje i u PLS!? Ako bude kao slavni prezimenjak...

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.12.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Doduše, ne igra na istoj poziciji, ali je ove sezone odličnim igrama skrenuo pažnju brojnih klubova.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Crvena zvezda bi ove zime ponovo u svojim redovima mogla da ima jednog - Vidića!

Ovoga puta u pitanju je Dejan Vidić, 25-godišnji, gorostasni napadač Zlatibora, visok 1.96 metara, koji ove jeseni blista u Prvoj ligi Srbije. Na 16 odigranih utakmica postigao je 10 golova, uz jednu asistenciju i u aktuelnom prelaznom roku mnogi klubovi se interesuju za ovog momka.

Ali, naravno, Zvezdino interesovanje izaziva posebnu pažnju, pogotovo što crveno-beli u svojim redovima već imaju gužvu u napadačkim redovima. Tu su još uvek Boaći, Pavkov, Joveljić, Stojiljković...

Pa, kakav je onda Zvezdin plan sa Dejanom Vidićem?

Današnji ''Žurnal'' navodi da će, ukoliko do transfera dođe, Vidić odmah biti prosleđen iz Zvezde na pozajmicu u Zemun, gde bi sticao superligaško iskustvo, a tek od leta bi dobio priliku da se nametne treneru Vladanu Milojeviću.

Da su pregovori u toku, potvrdio je u izjavi za pomenuti list i Petar Bazić, Vidićev menadžer.

''Istina je da postoje pregovori i da su odmakli, sve je na klubovima jer ima ugovor na još godinu i po. Iluzorno je da pričam da li sam saglasan da postane Zvezdin igrač. Vidića hoće pola Super lige, što je i logično kad se vidi kakav je potencijal'' izjavio je Bazić.

Podsetimo, Zvezda je ove zime već angažovala dvojicu novajlija - štopera Nemanju Milunovića iz BATE Borisova i vezistu Miloša Vulića iz Napretka.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Blagojevic
Tuesday, 25.12.2018
18:57

Veoma izgleda ustogljeno, ne svidja mi se predaja lopte traljava je nekako i nesigurna, kontrola lopte mu i nije neka... Ali na snimku sam primetio 2, 3 sanse gde naslucuje pad lopte i dobro se krece, osim toga lepa igra glavom i solidan sut... Igrac koji ima 25 godina je afirmisani igrac, sve sto je naucio pogresno mu se urodilo, tesko je ispravljati nesto na sta si navikao... Ovo kazem iz razloga jer ovde nema puno mesta za napredak, vec naredne godine puni 26 one tamo 27...

avatar
Nemanja Duduk
Tuesday, 25.12.2018
13:34

Bolje u Napredak

avatar
The Champ
Tuesday, 25.12.2018
12:24

Zvezda ga prati vec duze, nije to samo ove polusezone, decko je i prosle godine igrao odlicno. Druga stvar, on je ove sezone davao gol na nekih 100 minuta u proseku, u toj ligi koja je tvrda. Igrac je koji ume sam da se izbori za sansu, slican tip Pavkova, tako da je plan da u narednom periodu se razvije dodatno u Superligi i da kada se proda Pavkov bude njegova prirodna zamena. Odlican potez, jer nece biti veliko ulaganje,a moze puno da se dobije ako nastavi da igra ovako i na vecem nivou. Ono sto je ocigledno je, da uz bolje saigrace, tip igraca je, koji bi mogao biti jos produktivniji i mogao jos vise da napreduje u Milojevom sistemu, samo ce mu trebati vreme da se priviknei zato pozajmica u Zemun ili nekog drugog superligasa bi bila prava stvar.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 25.12.2018
12:31

On ima vec 25 godina.

avatar
The Champ
Tuesday, 25.12.2018
19:28

Znam, da ima 25, ali samo kod nas ljudi predstavljaju igraca sa 25 kao veterana, on kao takav tip napadaca ima jos 9-10 godina karijere. Sasvim dovoljno da kod nas odradi 2,3 godine i da se proda negde. Naravno ne treba ocekivati neki veliki novac, ali nije sve u tome, bitno je da nam igrac pruzi na terenu i isplati se golovima u njegovom slucaju. A ako gledamo igrace koje smo dovodili, nije samo Zigic dosao kao stariji igrac da je bilo skepse od vecine navijaca prema njemu, Dragan Mladenovic je isto doveden sa skoro punih 29 godina, nedavno smo doveli i Jovancica koji ima 28 (doduse on je vec bio kapiten Vojvodine,ali pricam o tome da nam je on veliko pojacanje). Ima jos dosta primera igraca i kod nas i u inostranstvu da su u kasnijim godinama stupili na vecu scenu. Ovaj momak nece kostati puno,a moze da bude otkrovenje. Nadajmo se samo da ce se uklopiti dobro i da ce biti bas ono sto mislim da moze da bude, a to je ozbiljno pojacanje za malo para u buducnosti. Za svoju gradju ima dobru tehniku, i sto je najvaznije poprilicno je pokretan na terenu za jednog dvometrasa.

avatar
Tuesday, 25.12.2018
13:19

Ja koliko videh na ovom klipu, lepo on igra I nogama a još je I levonog, što je dodatna prednost. Može da bude interesantno pojačanje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 25.12.2018
10:35

Znaci da dolazi u Zvezdu.