Zvezda najavila FEŠTU na ''Marakani''! Sledi još iznenađenja!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.05.2018.
17:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pošto je rešen problem sa terminom odigravanja utakmice poslednjeg kola, Zvezda se oglasila na zvaničnom sajtu najavljujući pravi spektakl.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Kako smo već objavili ranije danas, Zajednica superligaša prihvatila je Zvezdinu molbu da se meč poslednjeg kola Superlige protiv Voždovca igra u subotu, 19. maja, a ne dva dana ranije, kako je to prethodno bilo najavljeno.

Za Zvezdu je to idealan termin za proslavu šampionske titule, a sada su na potezu navijači, od kojih u klubu očekuju na napune tribinme do poslednjeg mesta.

Tim povodom, crveno-beli su se oglasili danas na zvaničnom klupskom sajtu i između ostalog najavili da se može očekivati prava fešta, ali i brojna iznenađenja u subotu na ''Marakani''.

''Iz Zajednice superligaša stiglo je obaveštenje da će poslednje, 37. kolo prvenstva Srbije biti odigrano u subotu, 19. maja u 18 časova.

Crvena zvezda će na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati ekipu Voždovca, pred verujemo punim tribinama. Titula šampiona Srbije koja je osvojena posle utakmice sa Napretkom, biće svečano proslavljena upravo 19. maja.

Očekuje se prava fešta na Marakani, i FK Crvena zvezda poziva sve svoje navijače da svojim prisustvom ulepšaju ovaj svečani događaj.

Naravno, pre utakmice će biti priređena i ceremonija na kojoj će fudbalerima Crvene zvezde biti dodeljen pehar šampiona Srbije.

Tokom narednih dana, biće poznate još mnoge lepe pojedinosti vezane kako za ovu utakmicu, tako i za samu ceremoniju'', poručuju iz Zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 11.05.2018
17:42

19-i maj na Marakani ce biti poseban dan jer novu tiulu ce da slavi pravi srpski velikan.