Zvezda najavila direktne TV prenose utakmica sa Partizanom!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.06.2018.
13:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dupli spektakl za kraj klupske sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvi tim Crvene zvezde je trijumfalno završio sezonu, a priliku da to učine ovog vikenda imaju i Zvezdini kadeti i omladinci. I jedni i drugi će u subotu gostovati Partizanu u ''Zemunelu''.

Što se tiče omladinaca, oni uoči poslednjeg kola imaju dva boda više od drugoplasiranog Brodarca i u slučaju eventualnog poraza od Partizana bi možda ostali bez titule i plasmana u kvalifikacije za U19 Ligu šampiona. Za to vreme, Brodarac će gostovati Čukaričkom.

Zvezdini kadeti su ušli u dramatičan finiš sezone, imaju isti broj bodova sa Partizanom, pa ko bude bolji u subotu, osvojiće titulu.

Dan uoči ovih duela, Zvezda je na svom klupskom sajtu najavila direktne TV prenose ovih utakmica.

''U subotu, 2. juna, direktno ćemo prenositi dva večita derbija koja će igrti omladinci i kadeti Crvene zvezde, a koja će odlučivati o titulama u ovim kategorijama.

Omladinci Crvene zvezde će od 11,00 časova gostovati večitom rivalu, a utakmicu ćemo direktno prenositi na našem JuTjub kanalu.

Kadeti Crvene zvezde svoj večiti derbi igraće od 13,00 časova, takođe uz direktan prenos, ali na Zvezda kids kanalu'', poručuju iz Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 01.06.2018
14:38

Tako je Zvezdo, nista ne sme da se sakrije od ociju javnosti.