Zvezda na Zlatiboru, Pankov izneo prve utiske

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.06.2019.
23:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampion Srbije stigao je danas na Zlatibor, gde je odrađen i prvi trening, a u centru pažnje bio je novajlija Radovan Pankov.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pankov je ovog leta iz niškog Radničkog prešao u redove Crvene zvezde i danas je sa svojim novim saigračima prvi put trenirao.

Utiske je izneo u izjavi za klupski sajt i čini se da mu neće biti potrebno previše vremena za adaptaciju.

''Sam je početak, trening nije bio težak. Služio je da se prilagodimo uslovima na Zlatiboru. Fantastični su uslovi ovde. Dugo nisam bio na pripremama na Zlatiboru, vidim da se dosta izgradilo u poslednje vreme. Drago mi je što se upravo ovde pripremamo.

Prve impresije su odlične, momci su fenomenalni. Drago mi je što smo se upoznali konačno, sada se družimo i idemo zajedno u nove pobede. Imao sam prilike danasa i na delu da ih vidim na terenu.

Igrali smo zajedno ševu, šef nas je podelio u tri grupe. Bilo je zanimljivo, ali je ovaj ideja ovog treninga bila da polako uđemo u ritam'', objašnjava novi Zvezdin štoper.

Pankov je na kraju podsetio da do početka sezone ima još mesec dana i izrazio nadu da će do tada u potpunosti da se navikne na sve zahteve trenera Milojevića i njegovog stručnog štaba.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke