Zvezda na ''Tumbi'' našla zamenu za Le Taleka!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.05.2018.
18:08
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Iz crno-belog u crveno-beli dres!

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Posle definitivnog rastanka sa Damijanom Le Talekom kome u junu ističe ugovor, u Crvenoj zvezdi ovih dana vredno rade na pronalaženju adekvatne zamene na poziciji štopera.

Konkretnih rezultata još uvek nema, ali neki nagoveštaji već postoje.

Najpre se pominjalo ime Slobodana Medojevića, koji je tokom karijere, baš poput Le Taleka, nastupao i kao defanzivni vezni, ali i kao štoper, ali su prethodnih dana te najave utihnule.

Pominjali su se, takođe i dosadašnji reprezentativci naše zemlje, Stefan Mitrović i Jagoš Vuković, a danas je u prvi plan izbilo još jedno ime.

Prema saznanjima koje je preneo ''Mondo'' ovog popdneva, u Zvezdi su zainteresovani za 31-godišnjeg štopera PAOK-a, Španca Hose Anhela Krespa!

On je već dve sezone u PAOK-u, tokom ove prethodne je bio standardni prvotimac, igrao u tandemu sa Varelom, a potencijalna prepreka željama crveno-belih da ga angažuju jeste njegov ugovor sa Solunjanima, koji ističe narednog leta, u junu 2019.

Jasno je da bi srpski šampion morao da izdvoji određeno obeštećenje za njega, a naredni dani pokazaće koliko su namere crveno-belih ozbiljne kada je Krespo u pitanju, odnosno da li će biti uporni u nameri da ga angažuju.

Krespo je tokom karijere promenio veliki broj klubova širom Evrope, bio je član Aston Vile, odakle je i stigao u PAOK, a prethodno je nastupao i za Rajo Valjekano, Kordobu, Bolonju...

Karijeru je počeo u Sevilji, gde je igrao i u mlađim kategorijama, a potom je još pet godina proveo u seniorskoj konkurenciji. Ipak, osim PAOK-a, najveći trag ostavio je u Padovi, gde je u sezoni 2010-11 upisao 43 nastupa.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 23.05.2018
07:46

Kako sazanjemo, bivšem vezisti Vojvodine prioritet je ostanak u inostranstvu i nema nameru da se vraća u srpski fudbal u skorije vreme. Ukoliko to bude uradio vratiće se u matični klub – novosadsku Vojvodinu.

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Wednesday, 23.05.2018
14:26

Dace Bog da ta neznalica ne kroci na nas stadion

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 23.05.2018
02:22

Не треба нам бре тај. Имамо Савића, Бабића, фрипонга и малог Ераковића.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 23.05.2018
15:53

Frimpong ide a i La Dalek vjerovatno tako da mora doci novi stoper

avatar
indosrbija
Wednesday, 23.05.2018
16:26
avatar
ZubA
Tuesday, 22.05.2018
18:54

Imamo Savica i Babica, nadam se da Frimpong nece otici jer je sasvim okej u rotaciji za nasu ligu. Ali sto se Le Taleka tice bice tesko naci zamenu bas, bio je pravo borac kidao maksimalno, srce na terenu je svaki put ostavio. Koliko god neki pricali da ima kikseve, mislim da se za svaki iskupio.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 23.05.2018
02:23

Ле Талек страшан играч.

avatar
Zeljko Trisic
Wednesday, 23.05.2018
08:40

A pre samo godinu dana bio je djubre i neznalica, i teraj to napolje iz zvezde zajedno sa Bozovicem