Zvezda na ''plus 6'', poslala Partizan na peto mesto!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.04.2019.
20:59
Izvor: Sportske.net

Dosadno prvo i mnogo zanimljivije drugo poluvreme, na kraju pobeda Crvene zvezde koja je napravila ključni korak ka odbrani titule.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Partizan na ''Marakani'' rezultatom 2:1, u 160. večitom derbiju odigranom u okviru 33. kola Superlige Srbije.

Posle ovakvog epiloga, Zvezda na vrhu tabele ima šest bodova više od drugoplasiranog Radničkog, a Partizan je pao na peto mesto, s obzirom da su danas i Čukarički i Mladost osvojili bodove.

Prva prilika za gol viđena je već posle 30 sekundi od početka meča, kada je Filip Stojković ušao u kazneni prostor Partizana i iskosa sa desne strane šutirao u bliži ugao, ali je golman Partizana Vladimir Stojković izbio loptu u korner.

Činilo se tada da ćemo gledati zanimljiv duel, Partizan je prvi put pripretio u 13. minutu kada je Danilo Pantić pogodio spoljnji deo mreže, ali posle toga usledio je ''festival prekida'' - čak 20 prekršaja dosudio je glavni arbitar Novak Simović u prvih 26 minuta.

Vrlo slabu i nezanimljivu utakmicu gledali smo sve do finiša prvog poluvremena, kada je bilo par slobodnih udaraca na obe strane, iz izglednih situacija, ali prvo Tošić na jednoj, a onda i Ben na drugoj strani, nisu uspeli ozbiljnije da ugroze protivnički gol.

Sličan tempo igre viđen je i početkom drugog poluvremena, Zvezda je imala veći posed lopte, ali bez prilika za gol, dok je Partizan morao mnogo više u 54. minutu, kada je Nemanja Nikolić veoma neprecizno šutirao sa 17 metara, iako je imao dosta slobodnog prostora.

A onda, početak raspleta.

U 60. minutu meča, najbolja Zvezdina akcija od početka meča. Pavkov je poslao dugu loptu na levu stranu za Ivanića koji odlično centrira u peterac, a tamo Urošević s leđa povlači Bena i sudija Novak Simović je pokazao na belu tačku.


Trener Partizana Savo Milošević je reagovao uvođenjem Đorđa Ivanovića umesto danas neubedljivog Zorana Tošića i upravo je Ivanović imao najbolju priliku da crno-belima donese izjednačenje, posle duge lopte Strahinje Pavlovića, ali Rodić je na vreme uklizao i time uspeo da omete fudbalera Partizana koji neprecizno šutira sa desetak metara.

Ušao je potom i kapiten Partizana Saša Ilić, ali Zvezdina izmena se pokazala mnogo delotvornijom. Vukanović je u 70. minutu zamenio Bena, a deset minuta kasnije je duplirao prednost crveno-belih.

Slična akcija kao kod prv og gola, ponovo Ivanić beži po levoj strani i odlično centrira, a Vukanović sjajno reaguje, Stojković ponovo nemoćan - 2:0.

Partizan se ipak nije predavao, a u 90. minutu crno-beli su iznudili jedanaesterac, pošto je Marin oborio Zdjelara u kaznenom prostoru.

Rikardo Gomeš je snažno šutirao sa bele tačke i savladao Borjana za 2:1.

Ali, u nadoknadi vremena, Partizan je ostao sa igračem manje na terenu, jer je mladi štoper Strahinja Pavlović zaradio drugi žuti karton posle prekršaja nad Vukanovićem i nije uspeo da dođe do drugog gola, iako je imao jedanm dobar pokušaj Zdjelara.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Babić, Milunović, Rodić - Jovančić, Jovičić (od 73. minutu Čaušić) - Ben (od 70. Vukanović), Marin (od 90. Savić), Ivanić - Pavkov.

Partizan: Stojković - N.R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić (od 67. Ivanović), Pantić (od 80. Ilić), Nikolić (od 87. Musa) - Rikardo Gomeš.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
---

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

95 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
17:08
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.04.2019
15:19

Sutnu jednom u nas gol i to traljavo, izgube utakmicu, a posle placu i kukaju kao da su oni trebali da pobede.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.04.2019
15:16

Interesantno je da navijaci naseg nekadasnjeg rivala kukaju zbog poraza u tako zvanom derbiju i za to okrivljuju sudije, a njihovi igraci za 95 minuta su uputili samo jedan sut i to traljav u okvir naseg gola.

avatar
M_85
Friday, 26.04.2019
11:38

Steta za Radnicki, nikad blize a opet daleko od titule.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
12:33

Sjajan ti je avatar:-D

avatar
zlogi
Friday, 26.04.2019
10:24

Kad je najsvetlija tacka derbija to sto sudija nije napravio neki veci kiks govori o tome kakav je derbi bio. Zvezda prosecna, oslanjala se na domacem terenu na kontre protiv, u poslednjih 30 god nikad losijeg Partizana. Iskreno ocekivao sam bolju igru Zvezde, narocito kad se pogleda sezona koju je imala. Sto se Partizana tice, sramno je to da Ilic sa 41 godinom vise trci nego mladi momci.
Imam samo jednu zamerku na celo sudjenje. Ta zamerka se odnosi na situaciju posle penala za Partizan, gde Borjan na oci sudije sa namerom udara Gomesa i ne dobija crveni karton, to samo kod nas moze da bude. Da je ovo uradio u bilo kojoj drugoj ligi dobio crveni i mozda 2-3 meca suspenzije. :D
Svaka cast Zvezdi na pobedi. ^^

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
12:32

Nije napravio neki veci kiks?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 27.04.2019
00:11

Dobro, Mare, mozda je malo preterao jer je ipak rec o Derbiju, ali, kad budem jednom video da je neko od vas tako detaljno naveo sve sporne situacije na vasu stetu, onda mozemo da polemisemo jer PK nije nista izmislio. Uzmite pa sve to lepo zabelezite ako mislite da ste osteceni, niko vam od nas ne brani da to uradite.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 26.04.2019
22:58

Cek malo,pa sudija oprostio Urosevicu cist crveni,pa jos kod bas te situacije,Rikardo je prvo rukom u telo udario/gurnuo Borjana,sta ovaj treba da stoji i trpi? Neka ga je cusnuo!

avatar
Čerek B.
Friday, 26.04.2019
15:18

Nike naptavio neki veći kiks. Ja bih na njegovom mestu postupio drugačije u dve situcije, dao bih žuti Borjanu i Rikardu (nama pravo da oduzima loptu jer posed ima Zvezda, raspitajte se) i ne bih isključio Pavlovića. Jeste bila oštrija igra ali mi se čini ds neki ovde imaju selektivno sećanje. Zašto to kažem? Na prošlom derbiju Partizan je igrao baš oštro, čak atipično za njih, niko nije isklkučen a trebali su biti Vuličević i Nikolić (neki kažu i Pavlović ali ovo je 100 %). Tada je većima komentaridala da je takva igra legitimno pravo svake ekipe. Jučer Zvezda nije bila ništa "oštrija" od Partizana. Sudjenje je bilo na zadovoljavajućem nivou i samo ostrašćen čovek može reći da sudija Simović nije dobio zadovoljavajuću ocenu.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 26.04.2019
15:16

Stvarno mi nije jasno koje sudjenje pominjete sad. Video sam tvoj drugar pominje neke nedosudjene faulove, kaze 20-30, 7 crvenih kartona :D Je l' da da je i tebe sramota kad procitas tako nesto ?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.04.2019
08:01

Da sinoc Zvezda nije pobedila ja bih trazio Milojevicevu ostavku jer protiv nikad slabijeg partizana to nije bila Zvezda kakvu ja znam i zelim. Svaka cast na pobedi, ali to mora mnogo jace i bolje u derbiju jer ipak su oni nas bivsi rival.

avatar
Friday, 26.04.2019
13:19

Ti si opsednut nasim Partizanom :)

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.04.2019
14:11

Zbog toga ja stalno na vestima o partizanu replikujem na tvoje komentare.

avatar
Srpska Bosna
Friday, 26.04.2019
02:40

Ivanic,Babic i Vukanovic su danas pokazali klasu,a ni Zule Stojkovic nije bio los u prvom poluvremenu.Idemo Zvezdo!!!

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 26.04.2019
00:29

Zasluzena pobeda ali skripi igra Zvezde. Miloje nema pravu postavku ekipe u derbijima, nikad veca razlika u kvalitetu ali vec 3 derbija to nekako slabo ide. Iskreno, od kad pratim fudbala nisam gledao gori Partizan. Vadjenje na sudije je zaista neumesno jer uprava partizana ne zna kud bije. Ej, jos igra Sasa Ilic, covek ima 40+ godina pa to je tako omalozavanje mladih igraca kao i rusenje ugleda kluba. I na kraju kriv im neko drugi... ma dajte

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 26.04.2019
00:12

Никакав дерби али заслужена победа Звезде.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 25.04.2019
21:55

IZUZETNO sam nezadovoljan,ejjj ovaj mali klub mi pobedjujemo 2:1,ok razumem da nas tuku,da se kukavci brane sa sve i jednim igracem,Zvezda izvodi aut na 20ak metara od kornera,SVE I JEDAN igrac Partizana na svojoj polovini,koji je to strah,koliko su oni uplaseni,pa ne bi se otvorili,sve da su svi igraci Zvezde na njihovoj polovini celu utakmicu,oni ne bi nista probali i takve kukavice,kakvi i jesu od osnivanja,je veoma velika sramota,pobediti sa jednim golom razlike,posto je ocigledno da ce naredne sezone biti jos jadniji,a mi jos mocniji,zelim bar 5:0 i 1:5,a sad da li ce izboriti PO,ne bih mogao da tvrdim,ipak njih jadne niko ne prati,a bez navijaca,ne mogu oni nista.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 25.04.2019
21:40

Braaaaaaaaavo Zvezdo moja! Inace jedan od ruznijih derbija.. Samo bih hteo da vidim fudbal, gde bi Zvezda naravno bila kvalitetnija, ali za to je trebao biti zaduzen sudija koji ne bi svirao sve! Hocemo kvalitetne derbije!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 26.04.2019
09:31

Prvo derbi je ružan jer je ružno krasti. Drugo sudija je svirao sve, ali za zvezdu. Treće pokrao je tim koji je kvalitetniji, a to je Partizan, njemu je zabranio da igra, a zvezdu koja ne zna gurao koliko je mogao pa smo zbog toga malo videli od fudbala. Ako hoćeš da vidiš kvalitet onda se zalaži da zvezda, a ni jedan drugi mada niko drugi nema uticaj osim zvezde na sudije, sve ide preko nje, da sude strane sudije i da se uvede VAR koji će takođe da kontrolišu nezavisne sudije. E onda lepo ne bi mogli rikarda da boksuju u glavu, ne bi mogli da ga zaustave više od 1 puta kako su ga zaustavljali i da i dalje budu na terenu pa bismo onda videli kvalitet, samo se bojim za tebe da bi bio jednostran, samo od Partizan jer zvezda bez dozvoljene tuče i simulicije od sudija ne može ništa da napravi ni protiv TSC, ni Vranja, ni Zemuna, a kamoli protiv Partizana. Ovo prvenstvo je najveća farsa u istoriji fudbala.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Saturday, 27.04.2019
06:03

U kakvoj bajci ti zivis xD jrsi gledao utakmicu Zvezda - Liverpul? Plasman Zvezde u LS, a ti kazes da bez sudija ne bi mogli da pobede nikoga :D
Sudijina najveca greska je sto kod penala nije dao crveni Urosevicu...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.04.2019
15:01

Zivela Zvezda i majka Srbija.

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Thursday, 25.04.2019
21:32

Zeljko Pantic i Vazura pisu istoriju:Borba za 5 mesto u Super ligu.Priznaj te bre vec jrdnom da jd Djukic lose selektirao tim i da je ostavio ekipu u losem stanju.Godinu dana i jace mi nismo imali igru sa njim.Sreca protiv Jang Bojsa (teca liga Evrope),Dinamo Kijev (treca liga Evrope),Albanci (ne postoje na fudbalskoj mapi),a mi od toga pravimo istoriju?,Alo bre Vazura i onaj Vucelic napolje,dovedose nas do dna.Moze da ostane onaj advokat (cinimi se da je ok.,)pa i Zeljko Pantic moze ali mora da bude i kritican prema svakom ko nije dobar za Partizan.Pa batalite Zvezdu vise,niko nama nije kriv sto pored dve lige sampiona i tri kupa UEFA,mi nemamo sponzora a navijaci podeljeni u tri ili cetiri grupe.Aman vise pravite rez koji ste trebali da napravite jos sa Djukicem.Jer Vam je ovo istorija gospodo?Zar ne vidite da je do nas?Rekli ste da je dugovanje 7000000 e.kada ste preuzeli Partizan a sada je dug pdt puta veci i sto je najgore GDE JE PARTIZANOVA SKOLA?Zar je moguce da mi pravimo samo bekove i stopere u zadnjih tri godine.Koji bre Pantic?Baletan,otisao iz Partizana bez obestecenja a sasa ga fordirate a on nikako da zaigra.Posteno,OVAKO( NE ) IDE I PUSTITE NEKE NOVE LJUDE DOK SKROZ NE BUDE KASNO!!!!

avatar
petar000
Thursday, 25.04.2019
22:58

Bas tako, to samo slepac nije video da mi od Djuke necemo da se oporavimo pet godina. Pisalo se o tome ovde na komentarima. I o tom forsiranju Pantica koji, sto je najsmesnije, nije nas igrac. A decko je jednostavno pogubljen, nista korisno od njega, evo bec drugu sezonu. Nikakav uticaj na igru nema, a satro neki talenat.

avatar
Friday, 26.04.2019
00:01

U skolu osnovnu prvo.Pa kad i ako zavrsis, vrati se.. dobrodosao si.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 25.04.2019
21:20

Cestitke Zvezdi na bodove, Partizanu na borbenoj i korektnoj igri, dobro nesto ne stima kod Zvezde, ali sta? Igraci Partizana borbeniji, i u nekim situacijama intelegentiji, brzi, drskiji! (Rikardo, Panta,) Sasa Ilic legenda ne samo Partizana vec celog Srbskog fudbala, kao Zvezdas ja sam ga uvek cenio, ovo je za Ginis vise, covek igra jos, ja mislim da skorija Istorija to ne pamti u Srbiji. Marko Marin u kontra ritmu, najgori igrac derbija, trebalo je odmah menjati njega i ubaciti bilo koga umesto njega barem bi bio borbeniji (pogresni pasovi, ne zlaze se ko da je Mesi, i onda na kraju jos i pravi totalni bespotrebni faul i dovede u pitanje pobedu, ko da je neki balavac a ne u najzrelije godine). Sve u svemu, prvi put u zivotu nisam narocito srecan zbog pobede jer sam malo razocaran kvalitetom, zalaganjem, igrom moje Zvezde, od Partizana nisam ni mogao da ocekujem uzimajuci u obzir trenutno stanje tamo. Srecno Zvezdo

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 26.04.2019
09:33

A jesi zadovoljan suđenjem? Nije te Novak Simović razočarao?

avatar
Realni Arthur
Friday, 26.04.2019
22:22

Tek sam sad procitao tvoje pitanje oko sudjenja, pa iskreno da ti kazem, bilo je par situacija kad je mogao da deli kartone posebno igracima Zvezde, ali veruj mi da nisam obratio paznju u detaljima, jer zaista ne obracam paznju na sudjenje ako ne se napravi neka veca greska, eto pre par godina citam reakcije mojih Zvezdasa kao zasto nije podeljen crveni karton Leonardu kao da je nekog udario bez lopte, i ja sam pogledao snimak tek tada i stvarno video da on u mnogim situacijama udara rukama, sto ja nisam primetio dok je utakmica trajala, znaci imacu svoje misljenje jedino da mi podsetis situacije, inace sudije puno ne primetujem.pozdrav

avatar
Čerek B.
Thursday, 25.04.2019
21:16

Jako bitna činjeca, koja bi trebala da koristi svima, to je da ovaj derbi nema "repove" iza sebe. Sudjenje je bilo korektno, tako da Zvezda nema izgovor u lošoj igri u polju a Partizan nema izgovor za poraz i takođe lošu igru.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 26.04.2019
09:37

Suđenje bilo korektno? Za tebe su udarci zvezdinih igrača za vreme trajanja igre i nakon prekida igre u glavu Partizanovih igrača korektni? Crveni karton Pavloviću korektan? A Borjanu žut, Milunoviću ni jedan žuti, zaslužio ih 4 pored direktnog crvenog kartona? Partizan nema izgovor jer je činjenica da ga je sudija uništio, nije mu dao da se sastavi jer je zvezda napravila preko 50 prekršaja, a dosuđeno je samo 30, a za tih 30 nije dat nijedan žuti zbog učestalosti. Nema tu igre, a osim toga kad te neko udara u glavu, vuče, drži, gura, šutira, gazi, ide đonom u meso gubiš snagu bez obzira da li je sudija sudio ili ne, još gore kad ništa ne dosudi jer moraš iz tog položaja da se vrati u igru, da se vratiš nazad, da juriš kontru. O čemu ti onda pričaš, o kakvom fudbalu, fudbala skoro da nije bilo, bila je 90-minutna zvezda krađa.

avatar
Čerek B.
Friday, 26.04.2019
15:24

Odlučio sam da tebi više ne repliciram jer očigledno nisi ni mačku sa praga šutnuo. Zašto nigde ne spomeneš da Rikardo nema pravo da otima loptu od Borjana, jer je posed ima Zvezda? Zašto to ne spominješ.?

avatar
RIP KOBE
Thursday, 25.04.2019
21:13

borjan i marin su primer svakog zvezdasa na svetu! partizan nikada jadniji i pored toga im treba sudijska pomoc! svaka vam cast!

avatar
petar000
Thursday, 25.04.2019
23:00

Slazem se za Borjana, pa i Marina. Jos debelog desnog beka tu da dodas i to je, ono, prototip licnosti koja navija za Zvezdu. Ruralni likovi, bez obzira odakle su, to je takvo stanje svesti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
12:35

Dobro znamo ''Silni Kalaba'' i ja sta mislimo o debelom, neke stvari jednostavno nisu za objavljivanje:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 26.04.2019
09:38

Ne samo Borjan i Marin, već svi, i na terenu i na klupi. Nije Partizan jadan što mu sudija ne da ni da igra. Ne može se protiv ovakvog suđenja i ovako razularenih zvezdinih sudija.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
21:11

Sramno, ali, sramno sudjenje, toliko perfidno da ja nemam reci. Naravno, mi smo ponovo podbacili u Derbiju, ali, nemate nista od moje cestitke jer verovatno ne bi ni bila stopostotno iskrena.

avatar
Čerek B.
Thursday, 25.04.2019
21:28

Šta je konkretno loše u arbitraži danas.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 26.04.2019
09:40

8 crvenih kartona su igrači zvezde zaslužili, a 7 isključenja pošto je Milunović zaslužio 2. Peti zvezdin igrač koji je zaslužio crveni je Rodić oko 60.minuta. Tada bi bila prekinuta utakmica i registrovana 3:0 za Partizan. A da ne pominješ još 3 crvena kartona kasnije i izmišljeni crveni Pavloviću. Eto, samo toliko.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
22:19
avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 25.04.2019
21:43

Koga boli uvo za tvoju cestitku, nego verovatno cekas da se zavrsi ovaj april?

avatar
Čerek B.
Thursday, 25.04.2019
21:11

Ponovo loš derbi, iskreno Zvezda trenutno ima nekoliko igrača koji nisu dorasli nečemu višem od Super Lige Srbije. Dok Partizan ima mnogo više takvih igrača. Jako loša skoro neshvatljivo loša selekcija igrača u Partizanu. Siguran sam sa u JSL ima dosta igrača koji zaslužuju da igrajunu Partizanu pre ovih koji su sad tu. Zaključak: Zvezda je kvalitetnija od Partizana i to ne bi smelo da se dovodi u pitanje, medjutim, da bi se uradilo nešto u Evropi, ovo nije dovoljno.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 26.04.2019
09:43

zvezda ima samo 3 igrača - sudije. Partizan nije ni mogao da igra od ta 3 zvezdina igrača.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
11:21

Mozemo tako unedogled o sudjenju u Derbijima i generalno, ti odbijas da vidis ono sto sam ja video i sigurno to ne vidis onako kako sam ja to video sto cak i mogu da razumem, nema potrebe da se ubedjujemo:-D

avatar
Čerek B.
Friday, 26.04.2019
15:28

Molom te da ne repliciraš na moje komentare. Evo ja obećavam da neću na tvoje. Ja želim ozbijnu diskusiju a sa tobom to nije moguće. Žao mi je

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 25.04.2019
21:09

Победа с пола снаге, штета што смо је покварили непотребним прекршајем за пенал, јер када Здјелар има лопту, нема потребе да га дираш, само чекаш и не радиш ништа. Могло се лако до 3-0, недуго после другог гола, али добро...Битно да смо се одлепили од Радничког...

avatar
svojnasvome
Friday, 26.04.2019
09:05

Sto nisi dobio prethodna dva s pola snage? Ovaj tim Partizana moze da dobije osrednji drugoligas a ti palamudis o pola snage ......pomene jedan ovde obraz.....e tu nema para a?

avatar
Гробар1971
Thursday, 25.04.2019
21:06

realno to je maksimum ovog tima tj nema niti trenera niti uprave niti igrača

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 25.04.2019
21:13

O čemu ti pričaš? Partizanu nije dozvoljeno da igra. 29 prekršaja dosuđeno, a nije još 20-ak. Alo, 50 prekršaja. 7 crvenih kartona igračima zvezde nije pokazano, to su povlačenja za dresove, udaranje u glavu i za vreme igre i nakon zaustavljene igre. Ovakva krađa nije viđena u istoriji sporta, pa samo pre penala za zvezdu nije dosuđen slobodnjak za Partizan na ivici šesnaesterca nad Tošićem. Koliko još prekršaja nije dosudio na njihovoj polovini. zvezda pojma nema, inače ne bi ovoliko krali, 7 crvenih eeej, 7.

avatar
svojnasvome
Friday, 26.04.2019
09:10

Pozdrav za generaciju 1971.....covek ti ne govori o sudjenju, pricamo o sistemu koji funkcionise u Partizanu.....nema ga ni u timu, ni u upravi, ni medju navijacima....dno.....ima vise razloga Al sad je lako kad je u startu pogurano......Al ako je interes fudbala u srbiji da se Partizan unisti, izbaci Iz evrope....neka igra lju lucani, cuka, Nis I donose te silne bodove

avatar
Lav
Friday, 26.04.2019
08:40

Nije tebi lako..

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.04.2019
08:34

Da vas Napredak ne prestigne drz te peto mesto, a mi cemo presto.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.04.2019
08:03

Moje cestitke adminu za odobravanje ovakvog komentara.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 26.04.2019
00:16

Нека Бог опрости овима што су теби дали плусеве.

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 25.04.2019
23:35

Alo,pa niste u dva derbija imali sut u okvir,a dali ste dva gola ne znate i sami kako,crveni je trebao biti pokazan samo kod penala za Zvezdu,jer je Ben bio zadnji igrac kod gola(knjiski primer crvenog)

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 25.04.2019
23:32

7 crvenih kartona?ahahahaha

avatar
Čeki
Thursday, 25.04.2019
23:16

Crveno je tebi pred ocima od muke majstore. 😂😂

avatar
ZubA
Thursday, 25.04.2019
23:06

Ajde da si reako dva, ali sedam crvenih hahahah Pa ako gledas tako vama bi svih 11 trebalo da leti napolje.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 25.04.2019
21:03

zvezdin Simović je rešio 160. zvezdinu krađu: Rodić đonom po nogama Nikolića u visini butine. Milunović đonom s leđa na nogu Rikarda na granici za crveni karton, a nije dobio ni žuti. Milunoviću u 21' laktom u glavu Stojkovića i kolenom u glavu Ostojića drugi žuti i automatski crveni karton. Babić šakom u glavu Rikarda. Babić oko 30' povlači s leđa Rikarda za drugi žuti i automatski crveni karton. Jovančić s leđa na centru povlači Nikolića i zaustavlja kontru Partizana. Jovančić dobio drugi žuti i automatski crveni karton zbog prigovora. Ben laktom u glavu Uroševića. Pavkov s leđa namerno udario Ostojića. Jovičiću žuti zbog prigovora i gestikulacije. Samo u 1 minutu, u tom 29' nije dosudio minimum 5 prekršaja za Partizan. Nije dosudio još 5-10 prekršaja za Partizan i nije pokazao nijedan žuti karton za učestalost prekršaja tj. Za 30-ak prekršaja zvezda za 45 minuta. Milunović je u drugom poluvremenu zaslužio još jedan crveni karton, a uz njega su i Jovičić i Jovančić zaslužili druge žute i crvene kartone. Rodić zbog šutiranja lopte posle sudijskog zvižduka drugi žuti i automatski crveni karton, a kasnije je igrao i rukom. Marin đonom na nogu Zdjelara, Marin ruši Zdjelara za penal i to je drugi žuti i automatski crveni karton. Borjan udara rukom u glavu Rikarda za crveni karton. Znači Partizan je oštećen za crvene kartone Borjana, Milunovića, Babića, Rodića, Jovančića, Jovičića i Marina. A drugi žuti karton je skandalozan, ovo je bruka i sramota najmanjeg kluba na svetu. Partizanu je dosuđeno 29 prekršaja, a još 20-ak nisu dosuđeni u korist Partizana. Ovo je jedna od najvećih krađa u svetskom fudbalu!

avatar
Thursday, 25.04.2019
21:30

Hahahahahahahahahahaha da li je moguće?!?!Hahahahahaha!

avatar
BojanMC
Thursday, 25.04.2019
21:01

Gde ih vidi tu ih gazi Zvezda!

avatar
Südkurve München
Thursday, 25.04.2019
21:00

Bravo, svaka cast