Zvezda na kraju priprema - Šta je sa Jevtovićem i Kanjasom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.07.2019.
21:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Današnjom utakmicom srpski šampion stavio tačku na pripreme u Austriji.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ukupno pet utakmica odigrala je Crvena zvezda u Austriji i ostvarila dve pobede (Vindišgarsten 7:0, Blau Vajs 3:1), dva remija (Kluž i Apolon, oba puta po 1:1), uz minimalan poraz od Zenita (0:1).

U današnjem meču sa Blau Vajsom iz Linca, trener crveno-belih Vladan Milojević ukazao je šansu igračima sa manjom minutažom i posle trijumfa može da bude zadovoljan.

''Većina igrača je odigrala i po 70 minuta. Bilo je dosta dobrih stvari u našoj igri danas. Sigurno ima i onoga što treba da ispravimo i radićemo na tome u narednom periodu.

Generalno sam zadovoljan. Jako mi je bitno da smo videli Konatara, Stanojeva i Gavrića, odlično su igrali, kao i Krstović. Video sam šta sve mogu'', rekao je Milojević, a prenosi klupski sajt.

Ono što možda pomalo brine na kraju priprema jesu lakše povrede Milana Jevtovića, koji je teren morao da napusti u finišu prvog poluvremena, kao i novajlije Kanjasa.

''Jevtović je izašao prventivno, osetio je bol u primicaču. Težak je teren za igru, dosta je mek. Mi smo trenirali na suvim terenima i ovo nam nije prijalo, ali nadam se da će biti dobro.

Kanjas ima malu povredu lista pa smo u dogovoru sa njim želeli da ga pustimo da se uklopi, da oseti crveno-beli dres i atmosferu. Uz dobar program uveren sam da će biti potpuno spreman'',
zaključio je Milojević.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 01.07.2019
22:42

Kad pogledate koliko je povređen, a koliko igra shvatite da je Kanjas pola povreda pola igrač, a sada je povređen i došao.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 02.07.2019
00:47

Sigurno nece da kuburi sa povredama kao tvoj miljenik Bambi Tosic,covek uzima pare kao da je sportski direktor koji sve vreme sedi u fotelji,tako da smesan si covece uvek bio :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.07.2019
22:39

Kako ovaj lik uporno laze da je Vulic na transfer listi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 02.07.2019
16:52

Jednonogi Bambi je vašeg reprezentativnog levog beka prelazio u finalu kupa kad je s koje strane hteo i poslao ga na transfer listu. Javi mi se na vest da Vulić ide na pozajmicu u Radnički i seti se šta si mi juče napisao na komentar da je Vulić na transfer listi, a ako ne bude prodat ide na pozajmicu, da vidimo ko je smešan. Ne možete sa mnom zato što ja pričam istinu za razliku od vas :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.07.2019
14:06

Zamisli kad bi ti prati igrace partizana koliko pratis igrace nase Zvezde.