Zvezda na Amkar bez Kange i Boaćija (SASTAV)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.01.2018.
09:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde ovoga jutra igraju treću kontrolnu utakmicu u sklopu priprema koje obavljaju u Antaliji.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka klubovi iz zapadne Evrope uveliko rade na realizaciji svojih transfer planova, a u Crvenoj zvezdi pored toga moraju da se fokusiraju na ono što se dešava u Antaliji.

Fudbalere Crvene zvezde ovoga jutra očekuje treća kontrolna utakmica u sklopu priprema za prolećni deo sezone, a peta ukoliko računamo i one dve odigrane u Beogradu protiv Grafičara i BASK-a.

Prvi rival u današnjem delu programa biće ruski premijerligaš Amkar iz Perma koji je prvi deo sezone završio na trinaestoj poziciji u svom nacionalnom takmičenju.

Za ruski klub iz Perma nastupa i bivši fudbaler Partizana Aleksandar Miljović, a evo za koje igrače se opredelio trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Le Talek, Savić, Rodić, Jovičić, Donald, Krstičić, Radonjić, Ben, Pešić;

Kao što možete da vidite, Zvezda će izaći na megdan Amkaru sa timom koji je odradio veći deo posla u Ligi Evrope prošle jeseni, sa izuzetkom Gelora Kange i Ričmonda Boaćija.

Poznato je da bi pomenuta dvojica mogla da realizuju transfere do kraja dana, a kako će popodne biti na programu još jedan meč postoji mogućnost da Boaćija vidimo u toj utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke