Zvezda - Mrkela otkrio gde je Van la Para, ali i koje su ponude stigle!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.01.2020.
21:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li je sada nešto jasnije?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče odigrala prvu kontrolnu utakmicu od početka priprema na Kipru, savladan je tamošnji Aris sa 2:0, ali u ekipi nije bilo nekolicine igrača za koje se očekuje da se bore za najboljih 11 - Bena, Ivanića, Van la Pare...

U medijima je već počelo da se spekuliše da je Van la Para već ''precrtan'', da trener Stanković više ne računa ozbiljno na njega, a kakva je, zapravo, situacija, otkrio je sportski direktor Mitar Mrkela.

''Nije trenirao sa ekipom poslednjih dana na Kipru jer je trener Dejan Stanković tražio da radi kondicione vežbe i popravi fizičku spremu.

Postoji mogućnost da ove zime pređe u neki drugi klub, ali to važi za svakog našeg igrača koji dobije konkretnu ponudu koja bi zadovoljila sve strane'', istakao je Mrkela, a prenose ''Novosti''.

A kada su ponude iz inostranstva u pitanju, u prvi plan je poslednjih dana izbio golman i kapiten Milan Borjan. Mrkela je potvrdio da se nešto dešava, ali se još ne zna kakav će rasplet dabude.

''Videćemo se danas ili sutra, popričati o svemu. Znamo da postoji interesovanja nekoliko klubova, zna se i naša želja. U Crvenoj zvezdi bismo svi voleli da on ostane. Mnogo je dao klubu, jako je važan za tim, donosi stabilnost, uliva sigurnost.

Ima ugovor do leta 2023, ali ako Borjan dobije ponudu koja bi ispunila njegove želje, donela mu materijalnu sigurnost, sigurno ga ne bismo na silu zadržavali. Zvezda želi da uvek ima zadovoljne igrače i to pravilo važe za sve'', naglasio je Mrkela.

Piše se, takođe, i o ponudama za Boaćija i Pavkova, Mrkela je i to potvrdio, ali i naglasio da Zvezda tim ponudama nije zadovoljna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 22.01.2020
11:52

Nije Deki trazio da Van La Para radi kondicione vezbe da popravi fizicku spremu, nego je ostranjen iz tima zbog nedovoljnog zalaganja na treninzima i prepotentnosti. Moje iskrene cestitke Dekiju zbog ovakvog poteza jer sad je jasno i ostalim igracima sta ih ceka ako ne daju sve od sebe.

avatar
Old_school
Wednesday, 22.01.2020
08:39

Kako bih ja tebe i onog lopurdu Terzica najurio...al na zalost, opet bi dosli isti, pa sve ispocetka. Ne vredi u ovoj drzavi.

avatar
bokibole
Wednesday, 22.01.2020
21:34

svima pa i tebi da napisem samo sta mislim-zvezda je dovela takvog prevaranta(terzica)i kada je on izlazio u javnost i pricao price kako se dug smanjuje(ali neiznosi konkretno cifre)kako se zvezda stabilizuje,produzavaju ugovori,bla,bla,sto su na nasu zvezdasku srecu ulazili u LS,nije bilo pljuvaanja.Sad se(odjednom)pljuje i tera iz Zvezde.Nece taj jos skoro-shvatite svi!Pa taj covek je bio predsednik fudbalskog saveza,optuzen za prevaru oko par igraca,imali su dokaze a on kao otisao(pobegao)u ameriku na usavrsavanje,pa kad se sve sleglo,vratio se i usao u nas klub(nije on nikakav veliki zvezdas)i poceo carobnim stapicem da obecava kule i gradove!

avatar
Dorotej
Wednesday, 22.01.2020
01:02

Neće niti i ne može da bude boljih ponuda. Zvezda je slabo, očajno igrala u Evropi. Zato ni Milojević kao trener neće biti tražen u nekom zapadnom klubu. Treba prodati po ponuđenim cenama, rasteretiti budžet za plate. Nema druge. Boli, a šta da se radi. A mislim da neće prodavati zbog Partizana, jer bi otkrili svoje loše poslovne poteze. Zvezda treba da proda 6-7 fudbalera da dobije novac kao Partizan za Strahinju. Za stanje sa transferima bi trebalo da odgovaraju Mrkela i Terzić. A i Milojević ima putera na glavi.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 22.01.2020
02:50

Ma da ocaj,kanal smo igrali i kvalifikacije i sve,pre Miloja gazili sve u evropi,prvo kolo nas se plasilo,a liga evrope i dve lige sampiona su zivi ocaj.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 22.01.2020
18:05

Milojevic ce biti u jakoj ligi,to sto veze nemas sa fudbalom to je drugo,znam bezidejnom igrom smo usli u 2 lige sampiona,a eto pre smo imali ideje ali nismo javor pobedili,zna se gde ti je mesto,daj ti deci sansu i donesi nam dve lige sampiona strucnjace,od osvajanja cekamo da udjemo,deca porasla odvojila se,nismo igrali,nasao se neznalica da prica o Miloju,tisina bre

avatar
Dorotej
Wednesday, 22.01.2020
14:36

I ja sam navijač Zvezde ali treba biti objektivan. Već sam ti odgovorio, svejedno da ponovim. Milojevića niko neće tražiti od zapadnih klubova. Igra Zvezde nije bila dostojna Lige šampiona, spora, dosadna, bezidejna. A igrače koje je doveo danas niko neće da kupi. Direktno je odgovoran da Zvezdinoj deci nije davao šansu. E sad, ako to tebi nije dovoljno, šta da se radi.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 21.01.2020
23:49

Ne izvrći stvari i ne spominji da Borjan može da ide.Pod ugovorom je i nemože da ide.Pa ovo liči na rasprodaju najbojih.Šta vi to radite ?