Zvezda mora da požuri, ko se interesuje za Bena?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.03.2020.
09:48
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Čini se da pregovori suviše dugo traju, da li je vreme za rasplet?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

El Fardu Ben igra kao preporođen od dolaska Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde.

Naravno, on je i kod Vladana Milojevića, koji je svojevremeno i insistirao na njegovom dolasku, imao veoma značajnu ulogu u ekipi, a ono što će zauvek ostati upamćeno kada je Ben u pitanju, jesu njegovi golovi protiv Salcburga, ključni za prvi Zvezdin plasman u Ligu šampiona.

Ipak, od početka drugog dela sezone je veoma efikasan, na pet poslednjih mečeva u Linglong Superligi postigao je četiri pogotka, izbio je na čelo liste strelaca sa 13 pogodaka.

Ono što, međutim, brine Zvezdine navijače, jeste što Benu već u junu ističe ugovor sa Zvezdom, a pregovori oko nastavka saradnje do sada nisu doneli željeni rezultat.

Pregovaralo se i zimus, pa je onda najavljivano da će posle večitog derbija doći do potpisa, ali zatišje i dalje traje.

Problem su godišnja primanja koja Ben zahteva, koja su prema dostupnim nezvaničnim informacijama za oko 100.000 evra viša u odnosu na ono što mu Zvezda nudi.

Ipak, očekuje se kompromis, s obzirom da je Ben i više navrata isticao kako se sjajno oseća u Zvezdi i da bi voleo da se na ''Marakani'' duže zadrži.

Ali, današnji ''Žurnal'' otkriva da se za Bena interesuju klubovi iz Turske i Emirata, ne treba posebno ni isticati njihove platežne mogućnosti, pa ako crveno-beli zaista žele da zadrže svog najboljeg strelca, moraće pregovore da ubrzaju.

Nove vesti tim povodom se očekuju iz dana u dan, a Ben je odmah posle pobede nad Mačvom u Šapcu potvrdio da treba ponovo da razgovara sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 09.03.2020
15:22

Da njega stvarno neko trazi i da mu nudi velike pare kao da bi on pregovarao sa Zvezdom za razliku od 100 hiljada evra. Neka on ide tamo gde mu nude mnogo vise, a Zvezda ima klase od igraca u svojoj omladinskoj skoli koja je godinama bila zapostavljena.

avatar
jv
Monday, 09.03.2020
13:48

Dali smo pare za Van La Paru, Matea Garsiju i ostale panjeve, a zatežemo sa Benom?! Zbogom pameti!

avatar
NajveciZvezdasIkad
Monday, 09.03.2020
12:37

Svako ko išta zna o fudbalu, uzimajući sve u obzir, i klub i ligu i momenat u kome se Zvezda nalazi i kvalifikacije koje Nas čekaju,...... bez mnogo dvoumljenja brzo bi se sporazume sa ovim čovekom i produžio bi ugovor sa njim bar za naredne 3-4 godine bez obzira što Ben već ima 30 godina. Usput budi rečeno Zvezda trenutno nema ni približno igrača kao što je on, i napadača koji može da odgovori na svakoj poziciji, igra odlično i u defanzivi, i svojim iskustvom i samopouzdnjem mnogo pomaže mlađima u sazrevanju.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 09.03.2020
12:21

Sto se mene tice slobodno moze da ide jer interesi ni jednog igraca ne mogu da budu iznad interesa kluba.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 09.03.2020
11:17

Ovu titulu ako osvojimo, a vjerovatno hocemo, dobrim dijelom dugujemo Benu. Rekao bih da zasluzuje to sto trazi, ako zelimo da napravimo neki uspjeh u evro-kvalifikacijama treba nam barem jedan ozbiljan igrac njegovih karakteristika, mislim da jednostavno sebi ne mozemo da dozvolimo da ode.