Zvezda - Miloje tražio dva, dobiće ČETIRI pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.01.2018.
09:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle starta priprema za novu sezonu, u Crvenoj zvezdi ćemo ovih dana biti svedoci pojačane ofanzive u potrazi za pojačanjima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Danas je već treći dan od početka priprema fudbalera Crvene zvezde za drugi deo sezone, a na Marakani još nije promovisano nijedno zimsko pojačanje.

U proteklih mesec dana mnogo imena se dovodilo u vezu sa jesenjim prvakom, a kako je prekjuče otkrio Zvezdan Terzić, šef struke Vladan Milojević izrazio je najveću želju za dvojicom igrača, ne želeći da navodi jjihova imena.

Ipak, gotovo je izvesno da su u pitanju El Fardu Ben i Milan Jevtović i kako ranije preneli, njihov dolazak očekuje se do kraja nedelje.

Ono što danas ''Žurnal'' prenosi kao novost, to je da će dolazak Bena košrati Zvezdu pola miliona evra na ime obeštećenja, a da sa upravom Antalije danas slede završni pregovori posle kojih bi trebalo da se zna i pod kojim će uslovima ovaj momak obući crveno-beli dres.

Međutim, to nije sve. Isti izvor navodi da je i Danijel Aleksić iz Sent Galena pristao da se preseli na Marakanu, a procena je da ni njegov transfer neće biti manji od 500.000 evra.

Ipak, malo iznenađenje je da bi najskuplje Zvezdino pojačanje ove zime mogao da bude - štoper.

U pitanju je Nemanja Milunović iz BATE Borisova, za koga se najpre očekivalo da će ''u paketu'' sa Mirkom Ivanićem stići na Marakanu, ali je crnogorski reprezentativac bio preskup za crveno-bele.

Milunoviću ugovor sa BATE Borisovim ističe na kraju godine, pa je ova zima ujedno i prilika za Beloruse da nešto više zarade na njegovom transferu.

Dolazak dvadesetosmogodišnjeg defanzivca značio bi i rastanak sa Damijanom Le Talekom, ili njegovo ''precrtavanje'' iz startne postave ako Francuz ne ode i pored već dugo aktuelne ponude iz turskog Trabzona.

U svakom slučaju, pred nama su dani raspleta kada je u pitanju prelazni rok na ''Marakani''.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi gol iz kornera
Thursday, 11.01.2018
16:39

Kao sa Marfin bankom. Zvezda moze sve.

avatar
Pixi gol iz kornera
Thursday, 11.01.2018
12:45

Samo da Donald i LE Talek ne odu dzabe.

avatar
ddr16
Thursday, 11.01.2018
11:58

ben i jevtovic su neophodni,jedan jer moze vise pozicija u napadu da pokrije,drugi jer je krilo koje nam fali,milunovic je odlicna zamena za letaleka,jedino nisam nesto ubedjen da aleksic moze adekvatno da zameni kangu...

avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 11.01.2018
11:52

Otkupite Babica koliko god da kosta!!!

avatar
Capitano
Thursday, 11.01.2018
11:36

Aleksic je nepotreban! Vratio se Pavkov, dolazi Ben i treba pruziti sansu Joveljicu.

avatar
Al(a)din
Friday, 12.01.2018
12:11

Aleksic nije napadac, vec ofanzivni vezista

avatar
Mangus
Thursday, 11.01.2018
10:33

Onda treba da prodaju kangu i le taleka za nekin milion, milion ipo zajedno i pokriju veci deo ovih transfera