Zvezda - Miloje pred Kopenhagen spremio dve promene u sastavu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.08.2019.
10:44
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Da li se Zvezdinih startnih jedanaest već zna?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra na ''Marakani'' igra jednu od najvažnijih utakmica ove sezone.

Rival je veoma ozbiljan, danski Kopenhagen, koji će u revanšu imati prednost domaćeg terena, pa je zato sutra veoma važno da crveno-beli pred svojim navijačima ostvare što bolji rezultat.

Postavlja se pitanje - u kom sastavu?

Revanš protiv Helsinkija u Finskoj, kada je srpski šampion poražen sa 2:1, pokazao je određene slabosti, pre svega u defanzivi, jer su oba gola Finci postigli posle grešaka Zvezdinih odbrambenih igrača.

Zato se očekuje bar jedna promena u odbrambenom bedemu ispred Borjana, ali, kako danas otkriva ''Žurnal'', i promena u špicu napada.

Očekuje se, naime, da umesto Ričmonda Boaćija, ovog puta Zvezdin napad predvosi Milan Pavkov, a kada je odbrana u pitanju, mesto Srđana Babića će najverovatnije zauzeti povratnik Miloš Degenek, dok će na desnom beku umesto Stojkovića svoje mesto zauzeti Marko Gobeljić, koji se vraća posle odrađene suspenzije.

Prema tome, startnih 11 Crvene zvezde u sutrašnjoj utakmici trebalo bi da izgleda ovako:

Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 05.08.2019
18:19

Plivač - Kostolomac, Idi mi dođi mi, Bandera, LrGoBdTa - Rovit, Padavičar - Muhamed, Grobar, sportski direktor i igrač - Nije prošao probu u Kini

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 05.08.2019
21:38

Ono kad navijas za partizan, a svoj zivot posvetis sirenju lazi i trolovanju na vestima o Zvezdi. Kad bi ti voleo partizan koliko mrzis Zvezdu onda bi tvoje komentare mogli prihvatiti ozbiljno.

avatar
gorango
Monday, 05.08.2019
14:35

Pogledao sam pre neki dan utakmice (highlights) Kopenhagena na netu. Jako dobra ekipa gde im je sredina i napad tj ofanzivni deo najjace oruzje. Dosta su dobri ali se cini da im je odbrana dosta porozna, primili su dosta golova iz prvih par utakmica i generalno, EKIPE KOJE SU IH NAPADALE a ne samo se branile, pravile su im dosta problema. Ovo kazem zato sto me je Miloje zgrozio sa defanzivnom taktokom protiv Helsinkija, kao i sve utakmicu u LS u gostima prosle godine. Bilo koja ozbiljna ekipa (a za nas Kopenhagen to sigurno jeste) dace nam 2-3 komada bez problema, uvek. Mi se ne branimo na 40m od svog gola, nego na 20-30m sabijeni, sto nije normalno. Poenta je da ako ih budemo i napadali (a ne samo se branili), imamo sanse, nisu oni vanzemaljci. Ali ako budemo onako kukavicki igrali (a toga se najvise plasim), 2-3 razlike za njih bez problema. Nadam se ipak da smo NEKE pouke izvukli iz svih ovih utakmica do sada.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 05.08.2019
12:03

Siguran sam da je Miloje pripremio pravu taktiku za pobedu protiv Kopenhagena jer kad je ocitao lekcije iz taktike fudbala jednom Arsenu Wengeru, Karlu Ancelotiju i Jirigenu Klopu, onda moze isto da uradi i Stolbakenu. Napred Miloje, napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
deki trbic
Monday, 05.08.2019
13:35

Ahahahah koju taktiku druze? Vi nemate taktiku...ok nema ni partizan...ali tek vi sada nemate

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 05.08.2019
23:41

Ako za tebe Zvezda ni partizan nemaju taktiku onda ti pojma nemas o taktici i ovde si samo da trolujes.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 05.08.2019
21:35

Mi nemamo taktiku da trolujemo na vestima o partizanu kao sto vi za trolujete na vestima o Zvezdi.

avatar
CZYNWA
Monday, 05.08.2019
11:04

Шта је са Гајићем, од Жулета гори не може бити.. Такође, могао би Жандер добити шансу. Ако већ Павков почиње, онда нам треба неко ко зна центрирати, а у нашој екипи су то само Жандер и Иванић..

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 05.08.2019
11:57

Gajic kao da je u zemlju propao... Zule u nemilosti, u takvoj situaciji i ne moze bolje...

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 05.08.2019
12:27

Zander je busan u odbrani, ocekuje nas prava fajterska utakmica. Gobelja ce da ore po terenu i to je ono sto nam sutra treba.