Zvezda - Miloje na slatkim mukama, koja postava bi mogla da ''overi'' titulu?

Autor: Darko Mitrović
petak 06.04.2018.
11:34
Izvor: Sportske.net

Zvezdina pobeda u derbiju bi, realno, rešila sve dileme oko novog šampiona šest kola pre kraja sezone, slično se može reći i u slučaju remija. Na Vladanu Milojeviću je da u narednih osam dana pronađe idealnih 11 da se ostvari bar jedan od ova dva cilja.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

A kako sada stvari stoje, šef stručnog štaba Crvene zvezde konačno bi mogao da bude na ''slatkim mukama'' oko sastava tima, jer će najverovatnije moći da računa na sve raspoložive igrače.

Juče je desni bek Filip Stojković ''očistio kartone'' i njegov nastup protiv Partizana u 157. večitom derbiju neće biti pod upitnikom.

Takođe, od povrede se oporavio i Nenad Krstičić, koji je nastupio u ubedljivom trijumfu nad Zemuncima (3:1), pa jedine dve dileme ostaju u vezi sa nastupima kapitena Mičela Donalda i štopera Vujadina Savića.

Iako se već par nedelja ističe da je sa Donaldom sve u redu posle kardioloških ispitivanja, njegov povratak na teren se odlaže iz kola u kolo, a najnovija informacija je da će od ponedeljka normalno raditi sa ekipom i da će biti u konkurenciji za sastav tima u derbiju protiv Partizana.

Ipak, teško je očekivati da bi Donald mogao da bude starter u derbiju posle duže pauze, realnije je da šansu eventualno čeka sa klupe.

Slična je situacija i sa štoperom Vujadinom Savićem koji je zbog povrede već mesec dana van terena, još od utakmice sa Napretkom (1:1) na ''Rajku Mitiću''. I on bi od ponedeljka trebalo da počne da radi punim intenzitetom, pa se verovatno do poslednjih trenutaka neće znati da li će protiv crno-belih nastupiti on od prvog minuta, ili će to ponovo biti Babić, koji se ustalio u startnoj postavi tokom Savićevog odsustva.

Ono što najviše raduje navijače Crvene zvezde u ovom trenutku jeste činjenica da je Aleksandar Pešić izašao iz golgeterske krize, da ponovo igra kao jesenas, a juče mu se na sjajan način pridružio i Ben, dvostruki strelac i asistent protiv Zemuna.

Oko njihovog nastupa u derbiju nema znaka pitanja, a nekih promena ili taktilkih iznenađenja moglo bi da bude u veznom redu.

U poslednje vreme sve više se nameću mladi Luka Adžić i Luka Ilić, ali utisak je da bi Milojević mogao da se u derbiju odluči za one snage koje su iznele najveći teret tokom blistave sezone na evropskoj sceni.

Ovo je samo jedna od mogućih opcija.
-
sastav
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Sunday, 08.04.2018
16:27

logicno bre sa dva spica i napasti od prvog minuta i vise lopti na stranu na srnu i radonjica bekovi su im sporiji od nasih krila

avatar
Goran_Ilic
Friday, 06.04.2018
17:20

Bas me zanima hocemo li opet juriti x ili cemo igrati na pobedu konacno jednom.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 06.04.2018
18:14

Trebali bi da igramo pametno i kreativno jer njima ova utakmica znaci sve, a nama ne toliko. Zatvoriti sve prilaze golu i onda ih ubijati na kontre preko Radonjica i Srnica, a kad se oni umore onda ubaciti malog Luku Adzica i Milica. Ja verujem Miloju i znam da ce se on opredeliti za najbolju taktiku.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 06.04.2018
15:12

Odlicna formacija 4-4-2, radovacemo se Srbija, srpska dijaspora i ja.

avatar
Goran_Ilic
Friday, 06.04.2018
17:21

4-4-2 je najbolja formacija za ekipe koje nemaju kreativnu 10-ku kao sto smo mi.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 06.04.2018
18:11
avatar
ddr16
Friday, 06.04.2018
12:09

ovakva postava ce i biti verovatno,samo sto ce ben igrati ispred dvojice veznih,ne verujem da cemo bas sa dva spica

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 06.04.2018
11:40

Moramo sto defanzivnije da igramo,jer ce nas kao i uvek napadati 11+4.