Zvezda - Milan?! Pešić želi još JAČEG rivala!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.12.2017.
09:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Serija odličnih rezultata povod je i za samouverenost u Zvezdi pred današnji žreb.

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Posle svega kroz šta su prošli od samog početka evropskih kvalifikacija, pa do plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope, u Crvenoj zvezdi su postali svesni da nijedne ekipe u ovom tamičenju ne treba da se plaše.

Takav stav zadržali su i uoči današnjeg žreba parova naredne faze takmičenja, a najbolji strelac crveno-belih u Superligi, sve efikasniji Aleksandar Pešić poručuje da se ne plaši ni najjačih rivala.

Mnogi u tu grupu ubrajaju i uzdrmani Milan, ali Pešić u izjavi za današnji ''Sportski žurnal'' tvrdi da bi voleo još jačeg rivala.

''Najviše bih voleo da izvučemo Atalantu, ne zato što bi nam bilo lako. Atalanta je mnogo opasnija od Milana'', poručio je Pešić.

Podsetimo, Pešić je u Zvezdu letos stigao upravo iz Atalante, gde je igrao na pozajmici iz Tuluza i gde nije uspeo da se nametne, pa je ova njegova poruka ujedno i želja da bivšem klubu pokaže da su se ogrešili o njega.

Podsetimo, žreb za Ligu Evrope počinje danas u 13 časova.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 11.12.2017
13:01

Boga mi bolje bi im bilo da izbegnu Atalantu. Milan bi ih mozda i potcenio, usao lezernije u mec dok Atalanta ne bi sigurno. Uz to igraju predobar i prebrz fudbal koji tesko da bi mogli nasi da isprate. Kad su jednog Liona onako mleli u oba meca i ubijali ih ritmom dok su francuzi u odlicnoj formi sta bi sa nasim ekipama bilo

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 11.12.2017
12:29

Treba da nam dodje Atletiko, pa da vidimo Srnica I Pesica da li imaju muda. Ne svidjaju mi se nimalo ovakve izjave igraca, previse je prepotentno i nerealno.

avatar
Milan_89
Monday, 11.12.2017
11:25

Pesic pod obavezno u reprezentaciju!

avatar
DR DRE
Monday, 11.12.2017
10:23

Kako da ne, verovatno im zato ide tako dobro u prvenstvu. Jao, kako se samo palite, sto bih voleo da nas dobijete pa da vas propisno razorimo, plakala bi cela zvizdaska javnost sto je priz(i)vala crveno-crnog djavola:-)

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Monday, 11.12.2017
12:02

Atalanta ekipcina za milan,lazio da ne pricamo,ne mozete aek i rijeku da razorite vi cete nekog da razorite

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Monday, 11.12.2017
17:46

steta sto vi niste dosli,smesna ekipa koja benevento ne moze da pobedi :D

avatar
DR DRE
Monday, 11.12.2017
15:12

Da, mi cemo, simpanzice.