Zvezda - Mijailović otpočeo novi mandat, evo ko su članovi Upravnog odbora

Autor: Beta Beta
nedelja 23.12.2018.
17:35
Izvor: Beta

Reizabrani predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović zvanično je danas otpočeo novi mandat na redovnoj Skupštini kluba.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mijailović je, nakon ozvaničenja njegovog novog predsedničkog mandata, još jednom zahvalio zvezdašima na podršci i izrazio veru u nastavak niza uspeha crveno-belih.

"Aktuelna godina ostaće zapisana zlatnim slovima po rezultatima koje smo postigli. Rezultatski, finansijski i infrastrukturni učinak govore sami za sebe. Ponosan sam na rezultate kao i svi zvezdaši širom sveta, a posebno bih istakao jedinstvo svih kojima su crveno-bele boje u srcu. To je ta dodatna snaga koja je našem timu pomogla da postigne uspehe", rekao je on.

Mijailović je naveo da će crveno-beli nastaviti da ostvaruju zacrtane ciljeve i da će paralelno s tim raditi na "daljem okupljanju zvezdaša".

"Svaki navijač može dati svoj doprinos bilo gde da se nalazi. Želja nam je da armiju zvezdaša učinimo aktivnim članovima kluba. Cilj je da u 2019. godini stignemo do 50.000 članova, a trenutno smo na 7.500 seniora i 5.000 omladinaca sa plaćenom članarinom, imajući u vidu koliko nas ima to je skromno i želimo da se ta brojka u narednom periodu uveća i da na taj način pokažemo da smo najbolji i na tom polju", rekao je Mijailović.

Današnjoj Skupštini kluba prisustvovao je 41 član, a pre obraćanja Mijailovića novi članovi Skupštine postali su predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić i dekan Arhitektonskog fakuleteta Vladan Đokić.

Predsednik Crvene zvezde je predložio i članove Upravnog odbora koji su potom jednoglasno prihvaćeni.

"Opredelio sam se za tim koji će voditi klub. Članovi Upravnog odbora će biti Miljko Ristić, Velimir Marković, Igor Milojević, Milenko Kostić, Stojan Vujko, Slobodan Babić, Jug Radivojević, Željko Popović, Aleksandar Jovanović. Članovi koji će pokrivati sportski sektor su Jovan Kule Aćimović, Vladimir Pižon Petrović i Boško Đurovski", naveo je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke