Zvezda 'kupuje domaće' - Još jedno pojačanje iz Superlige?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.12.2016.
09:32
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor aktuelnog šampiona Srbije aktivno radi na sprovođenju planova za zimski prelazni rok, pa je tako već "pikirano" treće pojačanje za prolećni deo sezone.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Izrabanici Miodraga Božovića privode kraju poslove vezane za jesenji deo sezone, dok sportski sektor i generalni direktor Zvezdan Terzić lagano dodaju gas kada su poslovi vezani za zimski prelazni rok po sredi.

Poznato je da su crveno-beli već ugovorili dva pojačanja u predstojećem prelaznom roku jer je sa čačanskim Borcem i subotičkim Spartakom sve dogovoreno oko transfera Srđana Vujaklije i Nemanje Milića na naš najveći stadion.

Angažovanjem dvojice pomenutih igrača Crvena zvezda će pokušati da pojača napadačku liniju, a u tu svrhu crveno-beli će pokušati da dovedu još jednu fudbalera koji je tokom jeseni skrenuo pažnju na sebe.

Radi se o polivalentnom fudbaleru Napretka Aleksi Vukanoviću (24) koji je u prethodnih nekoliko meseci skrenuo pažnju na sebe odličnim partijama u dresu kruševačkog superligaša u koji je stigao iz ČSK Čelareva.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić već je razgovarao sa prvim čovekom kruševačkog Napretka Markom Miškovićem, ali bi pregovori oko Vukanovićevog transfera na "Marakanu" tek trebalo da budu intenzivirani, saznaje "Žurnal".

Aleksa Vukanović može da igra na poziciji krilnog napadača ili klasičnog centarfora, a svoje golgeterske sposobnosti u kvalitete dokazao je ove jeseni u duelima sa "večitima" protiv kojih je postigao tri gola.

Braneći boje ČSK Čelareva ovaj mladić iz Bačke Palanke postigao je deset golova na 25 utakmica, dok je u tekućoj sezoni na 19 utakmica u svim takmičenjima upisao 7 pogodaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivana Zile
Wednesday, 07.12.2016
02:11

Cuj kupuje!!! Ne domace oni uzimaju na veresiju koja se nikada ne isplacuje. Izgleda da se bankomat stvarno pokvario.

avatar
Tuesday, 06.12.2016
14:56

Ima tu još igrača, za sve linije, za jeftine pare... A onda sledi selekcija kroz trening i takmičenje u prolećnjem delu. A u letnjem prelaznomn periodu dpšunska selekcija i dpovođenje 2-3 igrača ZA EVROPU! Sve drugo nema smisla.

avatar
jv
Tuesday, 06.12.2016
13:38

Milic nam ne treba, a ako svi dolaze moraju otici Orlandic i Viera.

avatar
neme
Tuesday, 06.12.2016
12:55

Daj sta das samo da je dzaba ,ovako se ne moze ni metar napred.

avatar
Anderton
Tuesday, 06.12.2016
12:26

Kakvi pregovori? Dragiša Binić se neki dan slika sa unukom i tortom sa grbom CZ. A funkcioner Napretka. Zamislite u Nemačkoj, da se funkcioner Majnca slika sa amblemom Bayerna, pa bio bi u klubu možda sat vremena posle toga i nikad više.

avatar
Tuesday, 06.12.2016
13:26

Sta je on sad u Napretku? Covek sa onakvom prosloscu da deli lekcije, ej...

avatar
zivota barlov
Tuesday, 06.12.2016
11:58

Nemojte kupovati svakog igrača koji postigne pogodak protiv Zvezde.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 06.12.2016
11:02

Ako ode Vukanovic kod crvenog blizanca propasce kao mnogi, gde su Milosevic i Ilic od letos, da su ostali u Spartak ili presli u Radnicki, Vojvodinu, Napredak, sad bi bili glavni igraci u tim klubovima, ali ljudi oce slavu preko noci pa im se fudbal i karijera zavrse za dve godine aktivnog igranja... za godinu ipo dana sva ova pojacanja odlaze iz crvenog blizanca u inostranstvo i tu im se gubi svaki trag, tipa Jankovic, Simic, Dmitrovic, Golubovic, i ostali...

avatar
Anderton
Tuesday, 06.12.2016
13:49

Ako pratiš malo fudbal, i ako si upućen jasno ti je zašto su Ilić i Milošević završili u CZ. Milošević iako Zvezda kuburi sa pozicijom levog beka, nikada nije bio opcija. Dakle u pitanju je klasična preprodaja.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 06.12.2016
17:42

slazem se, mada za razliku od ovih koji vam igraju bolje da vam on igra nego sto greje tribine...

avatar
Tuesday, 06.12.2016
10:37

Jao, kad se samo setim ovog gola u Kupu...