Zvezda kreće na -1

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.11.2017.
10:53
Izvor: Sportske.net

Vremenske prilike u Belorusiji sigurno ne idu na ruku fudbalerima Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije večeras gostuje ekipi BATE Borisova u okviru pretposlednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Zvezda bi pobedom mogla da overi plasman u eliminacionu fazu masovnijeg evropskog takmičenja.

Crveno-bele je juče u Minsku sačekala jako niska temperatura, a igrači su tokom prethodne večeri mogli da vide kakva će situacija biti na "Borisov Areni" kada meč počne.

Vremenska prognoza kaže da će u Borisovu biti -1 stepen celzijusa u momentu početka utakmice, a nije isključeno da padne za još koji stepen do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Sneg je tokom jučerašnjeg dana padao u nekim delovima Belorusije ali u Zvezdi ne moraju da brinu zbog toga jer "Borisov Arena" ima grejače ispod terena tako da odlaganje meča nije opcija sve i da zasneži u vreme utakmice.

Meč BATE Borisov - Crvena zvezda počinje u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 23.11.2017
14:51

Pa vise ce da trce da se zagreju. Nema veze....dobicemo i svakako.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 23.11.2017
13:27

Nek' Evropa prica veceras o nama. Srecno Zvezdo, srecno Institucijo, srecno ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
LuckyStrike
Thursday, 23.11.2017
12:59

To nije minus to je + izacice na teren sto bi se reklo hladne glave :-D ako ne 3 boda neka uzmu makar bod... keln ce kiksne veceras jer ce vrvtn i sancez i ozil igrati posto su i ziru i volkot povredjeni... i posle u Bg Keln dodje zvezda ih napuni i prolece nas ceka... Zelim srecu i partizanu pa da oba tima prodju dalje... to vi bio veliki + za nas fudbal iako nam je liga cirkus... poz ekipa...

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 23.11.2017
12:01

Neka takav skor bude i na semaforu na kraju utakmice. Domaci 0 gosti 1. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.