Zvezda - Katai spreman za zvanični debi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.09.2014.
14:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde obavljaju poslednje pripreme za gostovanje u Kruševcu, gde će protiv domaćeg Napretka pokušati da nastave seriju pobeda u domaćem šampionatu. A jedan od novih aduta trenera beogradskih crveno-belih trebalo bi da bude i Aleksandar K

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kao što je poznato, Aleksandar Katai je stigao kao poslednje pojačanje Crvene zvezde ovog leta, pa još uvek nije upisao nijedan nastup u prvenstvenim mečevima u dresu svog novog kluba.

Ipak, tokom prvenstvene pauze, dobio je priliku u Moskvi, u prijateljskom meču protiv Spartaka, odakle nosi sjajne utiske.

''Debitovao sam za Crvenu zvezdu, doduše na prijateljskoj utakmici, ali u utakmici koja mi je mnogo značila. Igrali smo u fenomenalnom ambijentu, a o samom stadionu i o tome kako su nas dočekali, izlišno je i pričati'', izjavio je Katai.

Zadovoljan je i kako su ga saigrači prihvatili, kao i stručni štab i svi u klubu, a dopada mu se i način rada trenera Lalatovića, čiji su treninzi vrlo zanimljivi.

Zvezdu narednog vikenda očekuje duel sa Napretkom u Kruševcu, pa će to biti prilka da Katai upiše i prvu takmičarsku utakmicu u Zvezdinom dresu.

''Ne znam da li ću debitovati i u zvaničnoj utakmici, sve zavisi od trenera, ali svakako postoji mogućnost da se to desi, što bih i ja najviše voleo. Mislim da će Crvena zvezda nastaviti sa ovim nizom pobeda, ali naravno biće teško, kao što će biti svako gostovanje do kraja prvenstva'', zaključio je Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke