Zvezda - Kakva je poruka Vujadina Savića posle prvog poraza?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.04.2019.
22:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten Crvene zvezde ne deluje previše zabrinuto, iako je ovim porazom napravljena loša uvertira ua 160. večiti derbi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nije Čukarički loša ekipa da bi njihov trijumf na svom terenu protiv Crvene zvezde predstavljao čudo, ali da se ''Brđani'' vrate posle 0:2 i da na kraju trijumfuju sa 3:2, to zaista čudi kada je Zvezda u pitanju.

Odbrana crveno-belih je danas bila neuobičajeno dekoncentrisana, što su Mudrinski i Stojanović umeli da kazne i donesu veliki preokret svom timu.

Šta posle svega kaže kapiten Crvene zvezde, štoper Vujadin Savić?

''Svima nam je teško pao poraz, želeli smo da u miru i nešto rasterećeniji dočekamo derbi, ali možda je ovo dobra opomena. Vreme je da se zategnemo, da započnemo novi niz pobeda. Danas smo doživeli prvi poraz u Superligi ove sezone, prošle smo takođe imali jedan, pa neka ostane na tome'', izjavio je on.

Zvezdi je ovo i prvi poraz i prva utakmica ove sezone u Superligi u kojoj je primila tri pogotka.

''Nije dobro što je poraz došao posle našeg vođstva 2:0, nije nam se desilo nijednom da protivnik preokrene takav rezultat. Takođe, prvi put smo u našem prvenstvu primili tri gola. Dobra opomena iz koje moramo da izvučemo pouke. Moralo je jednom da se desi, to je fudbal'', objašnjava Savić.

U četvrtak je 160. večiti derbi, navijači Crvene zvezde očekuju mnogo bolje izdanje nego danas.

''Ceo tim je trebalo da odigra bolje, odgovornost je podjednaka na celoj ekipi i kada pobeđujemo i kada gubimo. Treba da podignemo glave, da pokažemo karakter, koji smo mnogo puta do sada dokazali da imamo i da nastavimo dalje još jače'', konstatovao je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 21.04.2019
10:18

NIje smak sveta, tek prvi poraz ali ljudi su sad skeptici jer se desilo pred derbi. Stisnite zube, ima jos par utakmica do kraja i budite na visini zadatka pa da slavimo novu titulu.